Doctor.. who?

Jeg har vært litt utsjekket fra den vanlige verden de siste dagene. Har vært i en Doctor Who-koma kan man si. Livet har bestått av skolelesing/skriving, mat, et par turer i by og mark, og MASSE Doctor Who. Kanskje litt for mye? Ikke så greit når man blir fullstendig hektet på noe. Men hvem kan si nei til en hverdag full av tidsreiser, det ytre rom, nye planeter og vesener, cybermen, Dalek og constantly living on the edge? Not me!

//brb off to watch another episode//

Har du noe du er hekta på for øyeblikket?

Amazing Race

Kanskje ikke så rart at jeg som liker å reise er blitt fast tilhenger av dette programmet! Har sett flere episoder av den amerikanske versjonen oppigjennom årene, og ante ikke at Norge hadde laget sin egen versjon før sånn uken før det startet på TV! Artig å se steder der jeg har vært også xD Jeg sa hele tiden da vi kjørte tuktuks i India at det føltes ut som  vi var med på the Amazing Race (vi var alle plasserte i forskjellige tuktuks og vi tok igjen hverandre og det hele føltes ut som et sykt race, haha). MEN WHATEVS OM DET. Konkurransen tilspisser seg uansett, bare fire lag igjen i spillet nå! Kjempegøy at det ene paret vokste opp rett nedi svingen fra her jeg bor også, det gjør jo det hele enda mer spennende! xD

Nå venter jeg bare på at Bodø skal ta hjem seieren! Men gleder meg til flere spennende episoder før den tid. Ser du på?

TV-serier

I det siste har jeg sett utrolig mange episoder av forskjellige tv-serier. Skal prøve å ramse opp alle jeg ser på nå for tiden (OG har sett ALT av so far): 90210, Gossip Girl, Hart of Dixie, The Walking Dead, The Lying Game, Glee, Revenge, Pretty Little Liars, Pan Am, True Blood, The Secret Circle, Terra Nova, Once Upon a Time, Game of Thrones, Homeland oooog nå husker jeg ikke flere. Så nettopp ferdig The Killing og den serien var jo ganske spennende (syk sesongavslutning), så fint å bare kunne sette på en ny epsiode med en gang den forrige var ferdig. Ventetid sucks, haha. Prøvde meg også på Dexter, men synes den var litt eh, rar... Blir jeg for desperat ser jeg nok sikkert mer da. Men what now liksom?! Ser jo egentlig ut som jeg ikke gjør annet enn å se på tv-serier, but that's not true! De er derimot fint fordriv når jeg er lei av skolearbeid eller for sliten/trøtt til å gjøre noe annet. xD

Kanskje det er tid for å begynne på Downton Abbey. Eller fortsette med Ringer? Eller perhaps Person of Interest?

JAJA FINNER VEL NOE.

Men ideas are most welcome!

The Walking DeadHuff, har akkurat sett ferdig finalen av sesong 2. Det betyr at jeg må vente noen måneder før sesong 3 begynner... Not good! Elsker å ha muligheten til å se fulle sesonger (ikke at disse sesongene er så lange akkurat med sine 6 og 7 episoder..) på et par dager og slippe å vente en hel uke på neste episode. Men man kommer jo alltid til en slutt..

For de som ikke har fått serien med seg, så handler den altså om en verden som er tatt over av zombier (eller "walkers" som de refereres til i serien), og menneskene som prøver å klare seg i "hverdagen". Den handler altså ikke bare om skrekk og gru og brutale zombiedrap, men også om mennesker og følelser og livene de prøver å leve sammen. Serien er ekstremt spennende! Og dessuten er Daryl ganske rå. xD

Tegneserien som tv-serien bygges på går i sitt åttende år snart, så forhåpentligvis har vi mye spennende zombie-eventyr foran oss på tv-skjermen også. Hurra!

Følger du med?

Game of Thrones

Artig egentlig, når man prøver ut noe man tror man egentlig ikke kommer til å like, også ender man opp med å bli hektet. Jeg skal i alle fall slutte å være sta, for hører man veldig mye bra om noe, så er det mest sannsynligvis fordi det ER veldig bra.

Har blitt et par episoder idag, og regner med at det blir fler før dagen er omme. Men først skal jeg stelle igang et lite middagsselskap her for familien.

Noen som følger med på denne serien?

Ønsker jeg var midt i orkanen!

Ja, har faktisk hørt og lest av flere at de ønsker de kunne oppleve naturkreftene som orkanen Irene nå utslipper på USA på nært hold. Selv tenker jeg bare... herregud, hva er det som får mennesker til å ønske noe slik? 2011 har vært et år preget av utrolig mange forferdelige naturkatastrofer som har ødelagt store landområder og tatt flerfoldige menneskers liv.

Tørken og sultkatastrofen på Afrikas horn, jordskjelvene og tsunamiene som angrep Japan, gigantiske jordras i Brasil,  jordskjelv på New Zealand, dødelige halgstormer i Kina, enorme flommer i Australia, jordskjelv med utrolige ødeleggelser i Chile, over 100 tornadoer i Iowa/Alabama, i tillegg til flere store branner, flommer og jordskjelv andre steder i verden... og nå orkanen Irene som allerede har tatt 10 liv på sin ferd oppover amerikas kyst. OG DETTE ER BARE I ÅR, BARE ÅTTE MÅNEDER MED HENDELSER..

En rapport fra i fjor sier at i 2010 var hele 42 MILLIONER mennesker på flukt på grunn av naturkatastrofer. Vi som har sluppet unna disse tragediene, skjønner vi ikke hvor heldige vi er? Hvem kunne så ØNSKE å oppleve slikt fordi det høres "spennende" ut? Jeg blir kvalm. Dessuten er det respektløst for alle de som har gått tapt i slike tragedier og alle de som har mistet noen de er glade i. Vi burde takke høyere makter hver dag for at vi er så heldige som vi er. Man vet aldri hvilket sted som blir rammet neste gang, det er forferdeligheten som skjedde 22. juli et godt eksempel på... Nei, vær glad i livet, utsett ikke deg selv for unødvendig fare og vær takknemmelig for det du har.

Vogue Italia redaktøren Franca Sozzani i Oslo!She's tiiiiiny! Skikkelig high celeb count i dag altså... for de som teller. :shady: Skal lage et innlegg om dagen idag, nå straks.

Hva skjer med verden?

For noen ufattelige hendelser som har tatt sted på Østlandet idag.. først rystes Oslo av en eller flere bomber og får gatene til å se ut som noe fra en krigsfilm, og deretter går en mann utkledd i politikostyme gal på Utøya og henretter opptil flere ungdommer. Hva i all verden?

Hva motiverer mennesker til å gjøre slike ufattelige gjerninger? Hvordan er det mulig?

Det er bare så forferdelig å tenke på at enkelte mennesker er i stand til å gjøre noe slikt med andre mennesker. Det er rett og slett umulig å forstå.

Broren min hadde gått mellom VG og regjeringsbyggene bare minutter før eksplosjonen, og stod på stand 500m lenger bort da bomben eksploderte. Jeg er så utrolig glad for at det likevel gikk bra med han. En ting er å se dette på TV fra over atlanteren eller i verdens andre utkanter, men dette er så nært. Så uvirkelig. Det er til å ta på, og det er så utrolig skremmende..

Jeg sender alle mine tanker og bønner til de som ikke var like heldige, og deres pårørende..

Jeg håper de får tatt jævlene som gjorde dette.

17 nye pyramider funnet!

Det var i forrige uke at nyheten om at hele 17 nye pyramider, 1000 graver og 3000 bosetninger er funnet i Egypt kom! Det er ekstremt store tall. Det er forskere fra USA som har studert infrarøde satelittbilder som har funnet alle disse, og det er jo ikke mindre imponerende.. Så nå begynner vel utgravingene snart. Kanskje jeg får lov å være med? ;)


Bilde hentet fra flickr.com

Tenk om pyramidene som er funnet er like store som Kheopspyramiden, og bare skjuler seg under tusener av år med sand? Alle arkeologers drøm!

Nye TV-serier som kommer!

De holder på å koke opp mye spennende tv-nytt der på andre siden av atlanteren. Hver vår kommer jo nyhetene om hvilke nye tv-serier kanalene i USA har tatt opp, som skal begynne enten allerede nå eller til høsten, og det står mye forskjellig på plakaten fra og med nå. Serier om alkoholiserte hunder, soldater i fangenskap i Irak, en kjendiseventyrer som forsvinner i Amazonas, flyvertinner og piloter, virkelige "fairytales", døde tvillingsøstre, politietterforskere som husker ALT, kvinner som finner ut at de er hekser, troll, parallelle virkeligheter, romvesenangrep, jernbanebygging, journalister, playboy-bunnies og en familie som reiser 85 millioner år tilbake i tid for å starte menneskeheten på nytt.

Mye snadder med andre ord.. eller? Haha, noen serier høres helt ville ut, og jeg lurer virkelig på hvordan de blir overført fra idé til film.

Tror jeg blir å sjekke ut de følgende seriene i alle fall (trykk på navnene for å komme til trailer): Falling Skies, Terra Nova, Awake, Grimm, The Secret Circle, Ringer, Once Upon a Time og The River.

Hva med deg?

Link

I dag skal jorden gå under

Harold Camping (89) er bombesikker på at dommedag er i dag. De kristne som tror på Gud skal få komme opp til himmelen og leve et liv i sus og dus, men hva med oss andre? Et gigantisk jordskjelv skal oppstå, som skal utslette alle oss som ikke tror på Gud, og vi skal leve i helvette til og med 21. oktober når det hele er over.

Eller?

Huff, det er skikkelig forferdelig hva slike kristne fanatikere kan få andre kristne til å tro. Nyhetsbyrået AFP forteller at i Vietnam har rundt 300 mennesker i ca 60 familier solgt alle sine eiendeler for å få råd til en busstur til en kristen samling ca 100 mil unna... De vil altså stå uten hjem når de skjønner at de har blitt lurt.

Jeg synes det er så tragisk, så utrolig tragisk.

Det er forferdelig at idioter starter slike meningsløse rykter som kan skremme mange, og forferdelig at noen mennesker er så godtroende at de faktisk tror på disse ryktene..


Bilde hentet fra dagbladet.no

Eurovision 2011

Haha, det har blitt en tradisjon i vennegjengen å møtes og se finalen i grand prix sammen. Vi setter oss godt til rette med et stemmegivningsark med merkelige og morsomme kategorier, og finner etter hvert fram til hvem vi synes skal vinne. The dream team of judges, med andre ord, haha!

Det blir spennende å se hvem det blir som stikker av med seieren i år, bare synd at Norge forsvant ut i semifinalen. Ikke at Haba Haba akkurat var tidenes sang, men det blir jo automatisk litt mindre spennende når vårt eget land ikke er med å kjemper om tittelen. Oh well, blir i alle fall gøy, haha.. Har ikke engang hørt halvparten av sangene i år.

Er det noen av dere som gjør som oss?

Andre TV-innspillingen på en uke

Var i byen i dag da jeg fikk telefon fra venninnen jeg bor hos her i Oslo, hvor hun spurte om jeg hadde lyst å dra på en tv-innspilling for TV2 idag. Hørtes gøy ut, så vi dro til Nydalen midt på dagen i dag, hvor TV2 spilte inn til det nye programmet "Komiker i arbeid". Klaus Sonstad var programleder, og Anders Hoff, Kristin Skogheim, Nils Ivar Aadne var også med - i tillegg var Else Kåss Furuseth gjest.

Gøy innspilling med mye tv-tid for publikumet virket det som.. dessverre tok innspillingen ganske lang tid, så man ble litt slitne etter hvert.. Tror derimot programmet blir ganske gøy når det kommer på tv!

Det er en innspilling på mandag også i Nydalen, for de som er interessert! Gratis gratis too.

Nytt på Nytt!

Var på innspillingen av dette programmet i går, som absolutt er det beste norske programmet ever made! Alle programlederne er så utrooolig herlige - og det er vanskelig å ikke le bare Linn åpner munnen. Det var en liten vri da på programmet som vises på NRK i kveld - Jon Almås hadde tatt ferie for første gang noensinne! Derfor måtte produksjonen finne en vikar og valget falt på Bård Tufte Johansen. Hadde litt tvil om han først, men han gjorde en brajobb - uten å ta den helt ut.

Så sett dere foran tv-skjermen ikveld, og stikkord om hva som blir å skje på programmet inneholder: toppløshet, papirfly og papirballer, Linn som sitter oppå ryggen til en av programlederne og... mye latter. xDNoen av dere som bruker å se på programmet?

Først Elizabeth Taylor, så Wenche Foss..Hvil i fred, Wenche Foss. Norge kommer til å savne deg.

I dag døde verdens vakreste kvinne

Helt siden jeg var liten har jeg hatt en fascinasjon for Elizabeth Taylor. Med de store blå øynene og den svarte manken, var hun i sin tid vakrere enn de fleste. Hun var en dyktig skuespiller allerede fra hun var liten, og spilte blant annet i Lassie, Who's Afraid of Virginia Wolf og ikke minst, Cleopatra. Hun var en av de siste store fra Hollywoods gullalder, og hun har alltid vært et ikon for meg. Trist at hun nå er borte.

Da jeg var i Hollywood i 2003, ble jeg så glad da jeg fant hennes stjerne på walk of fame og fikk tatt bilde med den..

Helvete på jord har okkupert Japan

Jeg sitter å ser på videoer fra jordskjelv- og tsunamirammede Japan, og tenker herregud så rå og jævlig naturkreftene kan være. Hele byer er utslettede fra kartet. Jordskjelvet brøt dem ned, vannet kom å tok dem, og nå er de borte.Og på toppen av dette er det kjempestor fare for kjernefysisk nedsmelting og atomlekasje?

Når er det nok?!

Det er helt forferdelig å tenkte på, og jeg håper flest mulig mennesker klarer seg.

Tankene mine går til Japan i dag.

FOR EN MANN!!

Herrejesus, etter å ha sett de siste minuttene av femmila med hjertet i halsen, skjønner jeg nå virkelig hva alt styret om ski, VM og Northug handler om.

Det er jo helt sinnsykt hva han får til!IN YOUR FACE SVENSKE KOMMENTATORER SOM KALLER HAN EN GRIS, SKULLE GJERNE SETT DERE PRESTERE EN TREDJEDEL AV DET NORTHUG FÅR TIL!!

XD

Og, åja, hvor var du da Dolidovich brakk staven? xP

AHAHAHHAHAHAHHAHAAHHA

Pretty Little Liars

Jeg oppdaget denne serien i høst, og ble positivt overrasket. Den er vel litt teen drama, men overraskende spennende å følge med på. Et lite tips om du trenger en ny serie å kose deg med.

Den handler i korte trekk om de fire venninnene Hanna, Spencer, Emily og Aria som mistet kontakten etter at deres venninne Alison forsvant. Plutselig begynner de alle sammen å få meldinger fra noen som kaller seg "A" som vet om alle deres hemmeligheter og truer med å fortelle dem til offentligheten. Hvem er "A"? Hvor mange hemmeligheter skjuler egentlig disse jentene?Noen av dere som følger med på denne serien?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014

, Bodø

Hei, jeg heter Renate og er en reisegal nordlenning med bøttevis av eventyrlyst, som ofte befinner seg på reiser i inn- og utland. Her på bloggen sladrer jeg om stedene jeg har vært, og drømmer om stedene jeg engang skal dra. Til nå har jeg satt mine bein i 60 ulike land og på 5 kontinenter, og flere skal det bli. Følg meg gjerne på reisen!  Hei, jeg heter Renate og er en reisegal nordlenning med bøttevis av eventyrlyst, som ofte befinner seg på reiser i inn- og utland. Her på bloggen sladrer jeg om stedene jeg har vært, og drømmer om stedene jeg engang skal dra. Til nå har jeg satt mine bein i over 60 ulike land og i 5 verdensdeler, og flere skal det bli. Følg meg gjerne på reisen!

  Kontakt: rea_sand@yahoo.no

  + Legg meg til som venn


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

 • » - Hvor har jeg vært?
 • » Afrika
 • » Argentina
 • » Bahamas
 • » Blogg
 • » Bolivia
 • » Bosnia & Herzegovina
 • » Brasil
 • » Bulgaria
 • » Burma/Myanmar
 • » Bøker & film
 • » Danmark
 • » Egypt
 • » England
 • » Estland
 • » Frankrike
 • » Hellas
 • » Hong Kong
 • » Hverdag
 • » India
 • » Irland
 • » Island
 • » Italia
 • » Jordan
 • » Kenya
 • » Kina
 • » Kroatia
 • » Latvia
 • » Litauen
 • » Malawi
 • » Malaysia
 • » Marokko
 • » Mexico
 • » Mongolia
 • » Montenegro
 • » Nederland
 • » Nepal
 • » News & TV
 • » Nord-Irland
 • » Norge
 • » Peru
 • » Polen
 • » Portugal
 • » Qatar
 • » Random
 • » Reiseartikler
 • » Reisedrømmer
 • » Reiseinspirasjon
 • » Reiseminner
 • » Reisetips
 • » Romania
 • » Russland
 • » San Marino
 • » Skottland
 • » Slovakia
 • » Spania
 • » Storbritannia
 • » Sverige
 • » Tanzania
 • » Thailand
 • » Tsjekkia
 • » Tyrkia
 • » Tyskland
 • » Ungarn
 • » USA
 • » USA - California
 • » USA - Florida
 • » USA - New York
 • » USA - Route 66
 • » Vatikanstaten
 • » Venezuela
 • » Zambia


 • Populære Innlegg

 • A Nomadic Life
 • Scenes from Bagan
 • In the backstreets of Varanasi
 • Romania - The Fairytale Land
 • Traveling Alone
 • 15 ting man må gjøre i New York
 • Hvordan har du tid/råd til å reise så mye?
 • A Year of Travel 2013
 • 50 ting jeg har lært på mine reiser


 • Andre Reiseblogger

 • Bobleliv Reiseblogg
 • Cocopia
 • Camilla i Verden
 • Den Vide Verden
 • Globetrotter Elisa
 • Hamacareise
 • Lineinspirasjon
 • Mstraveltipsy
 • Norske Reiseblogger
 • Reisedagboka/Sandra
 • Renates Reiser
 • Supermarie
 • Travel Thoughts


 • Instagram  Arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Juni 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • September 2009


 • Søk i bloggen

  hits