Jeg har funnet paradis på jord!

Da er dag nummer to over her på Zanzibar, og vi er fortsatt like overveldet! Haha, det blir nok ikke å gå over heller tror jeg. Det eneste minuset i boka er at jeg har klart å blitt solbrent i ansiktet (IGJEN, ble skikkelig svidd i Tyrkia rett før vi dro til Afrika), men men..

Var forresten å tok massasje idag, 50 dollar for 60 minutter med full body massage, ikke dårlig. Det var utrolig deilig, og hadde nok tatt det i morgen også om jeg hadde hatt råd til det. Eller, råd har jeg jo, men vi har jo fortsatt nesten to uker igjen på kontinentet.. vil jo ikke loppe lommene heller.Haha, vi kjøpte kokosnøtter idag.. Litt godt å knaske på "kjøttet", men selve saften er jo helt forferdelig.. Huff. Fyren vi kjøpte de av måtte tydeligvis klatre opp i en palme for å hente de ned, så de var i alle fall ganske så fresh. xDHar egentlig ikke sett så veldig mye annet en solsenga og havet idag, så i morgen håper jeg at en strandpromenade etter frokost gjør at vi får sett mer av Nungwi og kanskje Kendwa? Hadde vært spennende! På fredag drar vi jo tilbake til fastlandet (etter en liten snarvisitt i Stone Town).Har du vært (eller ønsker å dra) på Zanzibar?

Simba spiste Pomba!

Trist, men sant. Hvem hadde trodd at det skulle ende slik?

ZANZIBAR!!

Wow, jeg er bare så blown away over hotellet og rommet vårt her på Nungwi i Zanzibar at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Vi betalte virkelig ikke så mye for dette rommet (250 per pers per natt?), men det ser jo nesten ut som en mini suite? Vi har hver vår dobbelseng med sengehimmel, og sengene er så høye at jeg nesten ikke kommer meg oppi dem. Tenk å gå fra telt til dette liksom!!

Utsikt over bassengområdet og det turkise indiske hav har vi også fra balkongen vår!

Kunne virkelig ikke bedt om noe bedre sted, og i morgen har vi booked inn massasje og greier. Det blir stas! Skikkelig avslapping blir det nå i alle fall, fram til at vi må forlate øyen og gå tilbake til (det også så eventyrlige) campinglivet. :)Dette innlegget ble skrevet i går da vi kom, men pga teit datamaskin fikk jeg ikke publisert det da.. MEN, etter at vi hadde dusjet og endelig blitt RENE (har jeg nevnt hvor mye sand og støv det finnes i Afrika? :P), gikk vi ned til restauranten for å spise middag. De hadde satt bordene PÅ stranden! OMFG så amazing. Maten var fantastisk og bare det å sitte med sand mellom tærne, palmene vaiene ovenfor og stjernehimmelen som tak gjorde at det ble kjempespesielt. I tillegg oppdaget vi at de hadde "redd ned" sengene våre da vi kom opp til rommet igjen, og altså gjort sengene klare for å legge seg i... for en luksus. xD

På safari i Masai Mara!

Wow, sier jeg bare, for en opplevelse! Vi ble virkelig kastet ut i det, og på vår første game drive samme kveld som vi kom, så vi faktisk 4 av the big 5 (som består av løve, leopard, bøffel, elefant og neshorn), og morgenen etter så vi den siste av dem. WOW.Vi bodde i slike permanente telt på en camp like utenfor nasjonalparken, og teltet hadde ordentlige senger. Utenfor var det to minitelt med do og dusj xD Interessant opplevelse å stå ute å dusje i dusjen mens det regnet o.o

Antiloper av alle sorter og sebra var det kjempemange av, og de er jo så utrolig vakre!Haha, bøfflene er ganske kule. De ser harmløse ut, men er visstnok ganske så farlige. Hornene deres er jo ganske så massive!Åh jeg elsker giraffer! De er så store og grasiøse, og det virker som alt tar så mye lengre tid for den siden de er så store. De er utrolig fascinerende.Det samme gjelder elefantene! De er nok favorittene mine på savannen. Så utrolig herlige dyr! De små er jo også så søte at man nesten sprekker når man ser dem.Jeg har sikkert fem hundre tusen bilder av elefanter bare fra Kenya! Sjekk ut karen over som ser ut som han spruter vann inn i munnen med snabelen. xDLeoparder er veldig skye dyr, og det er derfor sjeldent man ser dem. Men vi kom heldigvis over denne karen som satt i et tre, skremt opp av løvene som oppholdt seg i buskene under.Neshorn! Også ganske sky dyr, så vi var heldige der også! Noen elefantrumper stikker ut i bakgrunnen.Det er utrolig hvor nært man kan komme disse ville dyrene uten at de blir redde. Tror jeg var 3 meter unna denne majestetiske karen på det nærmeste! Løver er så fantastisk vakre!Kom også over en hel pride of lions, skikkelig close. Søte lille Simba xD

Nå ser jeg at det begynner å bli tusenvis av bilder i dette innlegget... skal prøve å ikke ta helt av, haha.Vi ble også vitne til noe så sjeldent som et cheeta kill! Vi oppdaget plutselig en gepard i fullt sprang mot en flokk med gaseller, og like etter hoppet den i en og slengte den i bakken. Den holdt så gasellen i kveletak til den døde, og deretter kom gepardens to unger løpende!! Her står de to å spiser mens mammaen ligger å hviler seg etter den strabasiøse løpingen.

Vi så også tusen andre dyr som aper, vortesvin, flodhester, mange flere løver og elefanter og sebraer og giraffer ooooosv. Faktisk så mange at der er umulig å huske alt. Det kommer nok flere bilder senere også kjenner jeg meg selv rett.

Forresten, fikk nettopp hotellrommet vårt her på Zanzibar, og HERREJESUS FOR NOE LUKSUS!! It's unreal! Skal poste bilder senere idag :D

Karibu og kwaheri Kenya!

Velkommen og farvell til Kenya ja, akkurat nå befinner vi oss på HERLIGE Zanzibar utenfor kysten til Tanzania. Den siste uken har vært skikkelig uvirkelig og mind blowing, så nå har vi et par dager på oss å virkelig fordøye alle møtene og inntrykkene vi har fått. Dessuten skal jeg ikke legge skjul på at det blir godt med ordentlige toaletter, dusjer og senger etter mange dager i telt, stådo og fellesdusjer. ;)

Men ja, tilbake til Kenya. For et flott og kaotisk land! Kultursjokk deluxe liksom, i alle fall om man ikke har reist utenlands til lignende områder før. Det er skikkelig fascinerende og sitte å se ut vinduet på bussen, og til tider ristes i hjel, på alle menneskene som bor i landet, og hvordan de lever. Det er støv overalt, søppel og lukten er ikke alltid den beste, det reklameres for coca cola overalt, geiter og kyr springer rundt på veien og inne i byene og leter etter noe å tygge på, og barn hyler og vinker febrilsk i det vi kjører forbi.

Å begi seg ut i gatene er både morsomt og til tider litt truende. Det er ikke så mange andre hvite ansikter å se, og de lokale kan ofte virke litt skeptiske ("you look like money" fikk jeg høre da jeg sa at jeg ikke hadde råd til noe greier som en fyr på gata solgte..). Men de fleste lyser opp i et smil så lenge man er åpen tilbake. Spesielt barna synes det er kjempemorsomt.

Etter vi forlot Nairobi, dro vi på en 2 netters safari til Masai Mara (som jeg skal skrive om i neste innlegg straks), og deretter tilbake til Nairobi igjen for en natt. Så begynte ferden ut av landet og inn i Tanzania. Jeg fikk altså ikke sett så mye som jeg ønsket. Men jeg drar gjerne tilbake for å utforske mer en annen gang.. kanskje ikke til Nairobi da.. :PDisse barna var så utrolig skjønne. De syntes det var kjempemorsomt når jeg tok bilde av dem, og de fikk se bildene etterpå! Derfor ble flere og flere med på hvert bilde fordi de også ville se seg selv. xD

Vi var å besøkte en masailandsby mens vi var i Kenya, og masaimannfolkene danset for oss og greier. De som hopper høyest får tydeligvis flest kjærester.. og polygami er inget fremmedord for masaiene.

Masaiene er et tradisjonelt nomadefolk som man blant annet finner i Kenya og Tanzania, og som flytter etter mat og vann til alle kyrne sine. Der de slår seg ned (for ca ett år om gangen), bygger de slike hus som nedenfor, laget av greiner, gress og kumøkk.Damene har også sin egen dans, og mange av jentene fra turen vår slengte seg sammen med dem og klappet og sang.Og med det sier altså jeg og barna nedenfor kwaheri fra Kenya!

Walking the streets of Nairobi!

We made it! Herregud for et sted! Støv, sand, tusenvis av biler, ingen gangoverfelt, kassettbutikker, svære trær, full musikk i matbutikkene og jobbansatte som danser til rytmene.

Vi krysset først ekvator (!!), og så gjorde flyet vårt en kort mellomlanding i Kigali, Rwanda før det fortsatte til Nairobi.

Etter 3 dager med flyreiser etter hverandre, og tusen millioner timer på fly det siste døgnet, var det utrolig godt å få sove i en seng vel framme i Kenyas hovedstat. Vi sov helt til vi våknet i mårrest, og tok så beina fatt og vandret ut i Nairobis gater. Litt skummelt først, ingen andre hvite ansikter å se. Rart å føle seg i mindretall (har ikke følt det slik siden i Kina når alle skulle ta bilde med den rare utlendingen aka meg). xD Where's the outsider?

Vi hadde ingenting å "frykte" da, haha. Vi har møtt kjempemange trivelige og pratsomme kenyanere idag, og merkelig nok het de fleste David? Denne fyren (het han kanskje David også?) jobbet i en butikk som han så gjerne ville at jeg skulle promotere til mine kjente, så ja, værsågod.

Vi møtte også to karer som vi satt med en stund mens de lærte oss the basics av Swahili. Simba betyr faktisk løve! Føler at jeg har vært utrolig lite opplyst.. :P

Vi var også på infomøtet til Acacia, tourselskapet vi skal reise med de neste 3-4 ukene, og alle virkelig utrolig greie. Det var utrolig nok også to norsker til i reisefølget! Vi var bare 13 på møtet, og 7 andre møter vi på trucken i morgen. To andre var missing fra møtet, de ble sikkert overkjørt av en av de psycho bussene.. Men ja, i morgen drar vi rett på safari i Masai Mara i 3 dager, og det hele hørtes helt syyyykt bra ut!

Aner ikke når vi får internett neste gang, men vi snakkes så fort det går (internetten her er så treg at jeg vil rive ut håret... har sittet her nå i over en time for å prøve å laste opp bilder, gaaaaaaaaah).

Kwaheri!

@ Gardermoen

Ja, her sitter vi, reisefølget og jeg. Haha. Har fått gratis internett (i 1 time) da, så det er jo flotters. Men er ganske trøtt så håper det er mulig å finne en ordentlig plass å sove etter hvert. Reising tar på!

Sist gang jeg overnattet her på OSL var for noen år siden da en vennegjeng og jeg reiste hjem fra Malta. Det gikk ingen fly til Bodø (eller var det kanskje så dyrt?), så vi overnattet like så greit på flyplassen. Det var en svært kald og hard natt... men vi kom oss igjennom den, haha.Her ser dere all bagasjen vår... våre stakkars rygger blir å slite litt de kommende ukene!

Noen flere som har overnattet på Gardermoen?

Klar for avgang (igjen)!

Eller? Det er bare et par timer til jeg skal være på flyplassen, og jeg har ikke pakket noe ned i sekken enda, alt ligger STRØDD utover gulvet. Et totalt kaos kan det vel beskrives som.. tror jeg freaker ut. Ikke har jeg bestemt meg 100% for hvilke klær jeg skal ta med heller. Det ble litt stress tidligere idag når jeg skulle til byen og handle, ta ut penger og ta passbilder. Bilen ville ikke starte! Ingen kunne hente meg, og ikke hadde jeg nok penger til bussen.. så ta måtte jeg bare ta beina fatt og gå. Det tok ca 1 time, og selv om været var kjempeflott, så stjal det litt av tiden min. Ikke fikk jeg tatt ut nok dollar heller, men det får så være. De må vel ha på gardermoen! Kjøpte forresten såpebobler som vi kan leke med barna i Afrika med, det vil de forhåpentligvis like!

Her er forresten reiseruten:Skikkelig lekkert laget i paint og greier, wow.. haha, neida, men den  viser i alle fall hvor vi skal. Lander i Nairobi i morgen kveld (omg!), og etter nesten 4 uker drar vi hjem fra Livingstone via Johannesburg.

I natt blir det en noe ukomfortabel overnatting på Gardermoen, før ca 12-13 timer i fly dagen etter, sååååee ja :P

Jeg skal prøve å oppdatere så mye som mulig med tekst og bilder fra turen mens jeg er der nede, men man vet jo aldri hvordan nettilgangen blir..

Får uansett håpe på det beste ;D

Back from Turkey!

Ja da var den ferien over... skal si at tiden går fort! Landet i 22-tiden i det gule lyset fra midnattssolen og et helt stille hav. Innflygningen til Bodø er absolutt den vakreste i verden, synes jeg! Når været er rett selvfølgelig..

1000 bilder og 77 videosnutter senere er jeg altså hjemme, og har vel bevist for meg selv at det ikke vil bli noe problem å bruke fotoapparatet som filmkamera i Afrika. Good news!

Her kommer et par bilder fra Tyrkia.Utsikten fra hotellrommet var ikke too shabby akkurat. Tror kanskje jeg blir å skrive et innlegg om hotellet vi bodde på i morgen, om jeg får tid innimellom all pakkingen. Det var kjempebra, hvis man ser bort fra alle russerne..Koselige som "hytter" man kunne slappe av i hvis man ble lei solen og stranden.Markeder og bazaarer finnes jo overalt, i likhet med de innpåslitne selgerne ;)Det ble mange late og gode dager på stranden eller på bryggen, og flere bøker ble fortærtVi dro innom vakre lille Sideog var innom selveste Alanya også (som faktisk overrasket litt på en positiv måte)Jaggu fikk jeg ikke litt farge på skrotten også! Hotellet i bakgrunnen, men bildet er tatt før lysene ble slått på, så det ser litt stusselig ut :P

Må vel ta å kaste meg i seng nå, en ny dag med innkjøp, pakking og så hopper jeg på et nytt fly sørover..

Spennende!

Livstegn fra Tyrkia

Her går dagene i ett!

Stor frokost ute på morgenene, så flere timer helt utslått på stranden, lunsj, mer sol, dusj og avslapping, og så hoppe inn i finstasen for litt middag. Senere på kvelden har de alltid forskjellige show her på hotellet, og i dag var det tyrkisk aften. Var en liten tur i Side i går (nydelig by), og skal kanskje innom Alanya imorgen. Gøy! xD

Internetten har vært litt av og på, og med slike "stressende" dager har jeg utelatt de vanlige pc-minuttene per dag. :)

Hotellet er flott og vi har hatt fint vær hver dag, minus en liten tordenstorm i ettermiddag, men den var raskt over. Forferdelig trist at vi bare har 1,5 dag igjen! Men det har vært utrolig godt å slappe av!

Bilder kommer senere, de vil tydeligvis ikke lastes opp nå..

Håper dere alle har det bra!

Tyrkia next!Vi snakkes herfra! Forhåpentligvis finnes det trådløst nett der, kan nesten ikke tro noe annet.

Det mest ironiske av alt er jo det at jeg ønsket å unnslippe kulden og regnet.. også våknet jeg opp til strålende sol og 15 grader litt over klokken sju på morgenen! Haha, oh life...

Er det flere som skal ta turen til Tyrkia snart?

JEG ER SÅ GLAD!

Det finnes serriøst få følelser som er bedre enn når man endelig har levert sin siste eksamen (på en stund i alle fall..)!! Ren og skjær lykke! Føler fremdeles at det er det værste jeg noen gang har skrevet, men siden vi bare får bestått/ikke bestått, så håper jeg og ber om at det er bra nok..

Det var også siste dag i dag på jobb, og selv om det kjennes godt å endelig være "fri", var det en ganske vemodig dag, og jeg skjønner det på de som jobber der at jeg har gjort en svært god figur mens jeg har vært der. Det er jo koselig! De ønsket seg også veldig gjerne kort fra Afrika, og at jeg kanskje kom innom en gang senere i sommer og visste de bilder fra turen. Det hadde jo vært veldig koselig!

Hadde med meg en meget god kake dit, browniesbunn med jordbærfromage oppå, og nam nam sier jeg bare (ikke for å skryte xD). Jeg fikk også et kjempenydelig smykke hos dem, som et lite minne fra tiden min der. Koselig koselig!

(antall ganger jeg har nevnt koselig = 34829342)

Nåååå må jeg bare hive meg i seng. Tidlig morgen tomorrow, må jo rekke flyet sørover!

HALLELUJAH ENDELIG STARTER SOMMEREN!

Søteste EVER!

Hahaha, sjekk ut denne tapirbabyen! Så utrolig sær og samtidig så utrolig søt!Tapirene er en dyrerase som kommer fra Sør-Amerika og Sørøst - Asia, og bor aller oftest i tropiske regnskoger. Med den særegne nesen minner de kanskje om noen merkelige elefanter med korte snabler, men tapirene er faktisk i slekt med hestene og neshornene.

Sjekk uttrykket på de to nedenfor, hahahha!

For en dag!

Først tiiidlig opp, så jobb (en fæl dag, that's all I'll say), deretter besøk på kjøpesenteret for å dra på apoteket blant annet, men det var STENGT PGA OPPUSSING, dro deretter til besteforeldrene mine for å hjelpe dem sende bursdagsbilde til avisa osv, så kjørte jeg inn til sentrum, fant alt jeg trengte på apoteket der (+ dagbok til Afrikaturen (perfekt med giraff og greier haha)), stresset hjem, fikk slengt i meg mat, dro til en venninne for å planlegge en annen venninnes utdrikningslag (ahahahhah it will be awesome) og kose meg gullebabyen hennes, etter et par timer var jeg hjemme igjen og satte igang med å bake kake som jeg skal ha med meg på siste dag på jobben i morgen, oooooooog nå sitter jeg her utslitt og lurer på om jeg skal springe meg en tur pga alt det usunne jeg har slengt i meg i dag i stresspanikken, eller prøve å gjøre ferdig eksamen eeeeeeeeeeller pakke det siste...

ZOMG.

Å ligge på en solstol og slikke sol og høre på musikk og lese bøker og spise frukt og gode middager og bare ikke TENKE har nok aldri vært mer fortjent etter de siste ukene jeg har hatt... SÅ DET SÅ.

Gleder meg. I denne tiden om to dager sitter jeg nok på balkongen og kjenner den varme vinden leke i håret og høre bølgebruset like nedenfor. Ah. <3


Hellas i fjor sommer.

HAHAHAHA = iphone og autocorrect

Wow, tror aldri jeg vil tørre å skaffe meg en iPhone etter å ha lest disse... Hahahaa!
Ikke ofte jeg sitter å flirer av ting jeg leser/ser på internett, men DENNE siden fikk det absolutt til. xD Gå inn på siden for maaange slike tabbemeldinger. ;D

Greystone Mansion - filmstjernen i Beverly HillsPå tur rundt i Beverly Hills kom jeg og en venninne tilfeldigvis over dette stedet, som er det største hjemmet noengang bygd i Beverly Hills. Ikke nok med det, men idag bor det ingen i huset og portene er åpne slik at alle kan komme å ta en titt på den enorme eiendommen og huset. En enestående sjanse for å se et av millionærhjemmene upclose, i stedet for et lite glimt bak høye murer slik det ellers er i nabolaget. Hagen er enorm og full av flotte blomster og andre planter, og små dammer med skilpadder og gullfisker. Utsikten er også helt fenomenal og en ser helt ned til downtown LA.Men det slutter ikke der! Du vil sikkert også komme å kjenne igjen eiendommen og huset, siden det har vært med i utallige tv-serier og filmer. Blant annet Gilmore Girls (var med i mange episoder som skolen til Rory), Batman & Robin, The Big Lebowski, Ghostbusters, National Treasure, X-Men, What Women Want, Dynastiet, The Prestige, Alias (en episode), General Hospital, Døden Kler Henne med mer.
(bildene mine er ganske dårlige pga et fælt kamera, så ikke la det skremme deg bort..)

Å komme inn på eiendommen er gratis, så ikke nøl med å ta turen dit om du er i nabolaget! Kanskje de til og med filmer noe mens du er der?

Adressen er Greystone Park & Mansion, 905 Loma Vista Drive (north of Sunset Blvd.), Beverly Hills, CA.

Har du vært der eller i Beverly Hills?

Sykt hvor mye jeg får gjort om dagene!

... bortsett fra å skrive på hjemmeeksamen..

De siste to dagene har jeg: ryddet leiligheten, vasket opp et tonn med kopper, tørket støv, vannet blomster, støvsuget og vasket leiligheten, sett tv-serier, vært på jobb, gått tur, trenet, hatt besøk, vært på besøk, bestilt hotell i Nairobi, bestilt hotell i Livingstone, funnet hotell på Zanzibar, bestilt flybillett hjem etter Afrikaturen, bestilt nytt skattekort, overført bilder fra begge kameraene, ladet opp alle batterier, vært i Avisa, funnet fram og sent bilde av moren min til besteforeldrene mine (hun fyller år mens vi er i Tyrkia), funnet fram til bilde jeg også skal sette av henne i avisa, funnet fram hvilke bøker jeg skal ha med på begge reisene, funnet fram diverse greier jeg skal ha med til Afrika, overført musikk til iPoden, ryddet i klesskapet, funnet fram klær jeg skal ha med meg på mine kommende to reiser, prøvd klær (tok en time...), og kommet fram til at det er umulig å finne ut hva jeg skal ha med meg og hva jeg skal legge igjen hjemme..

Oh gud sier jeg bare. NÅ, er jeg endelig klar til å sette meg ned å skrive ferdig eksamen.

Eller.. først må jeg bare..

London

Europas hovedstat? London er utvilsomt en vakker og populær by, som de fleste reiseglade til nå har besøkt. Tror jeg har vært der 5 ganger eller noe til nå.. Det er virkelig byen man alltid reiser tilbake til! Blir aldri lei. Byen har alt, bra shopping, gode restauranter, mange forskjellige og vakre bydeler, fantastisk arkitektur og historie landemerker, et bra uteliv og kulturliv og vel... noe for alle. Slenger med litt bilder fra den seneste turen min dit som var i fjor høst.

<3

Midnattssolformørkelse

I kveld får nordlenningene nyte en meget så unik  midnattssolformørkelse! Det er første gangen på 21 år at vi kan beskue dette fenomenet igjen. Gjett om jeg skal! Det er rundt midtnatt at fenomenet blir synlig, og i følge forskerne vil det se veldig så spesielt ut. Passer jo veldig fint at dette skjer natt til kristi himmelfart, slik at det er fullt lovlig å sove lenge morgenen etter. Tror jeg nesten må komme meg til Geitvågen hvor Bodø Astronomiske forening skal ha arrangement!

Får bare håpe skyene holder seg borte.. Skal dere se formørkelsen?

En uke igjen til syden!

Holy jesus som jeg gleder meg! Sol, sommer, bare ben, flagrende sommerkjoler, solbriller, bikini, hav og varme. I tillegg har jeg sommerferie da, og har levert inn min siste eksamen (for denne gang). Jeg har da også sagt farvell til jobben min, og står med blanke ark og en åpen framtid! Mange ting å glede seg til med andre ord.

Dessverre er det enda en uke igjen.. en uke igjen med eksamensskrivning, og 3 dager igjen på jobb. Jeg får bare være effektiv, og snart er uken forbi!

Etter Tyrkia og Afrika, så begynner jeg rett på sommerjobben som museumsvert i Gildeskål, og fikk vite fra nye sjefen min der, at de ønsker at jeg skal få bruk for arkeologikompetansen og reiselivsutdanningen, slik at de blir å gi meg oppgaver rundt det også. Kanskje jeg får registrere fornminner? Det blir i alle fall utrolig spennende med arkeologiske oppgaver! Og litt skummelt.. tror jeg må ta å lese meg litt opp på arkeologien før jeg begynner. Vil ikke få prestasjonsangst, haha.

Nei, nå er det tilbake til skrivingen!

Gleeder meg til jeg ligger her og drar meg om 7 dager!

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

, Bodø

Hei, jeg heter Renate og er en reisegal nordlenning med bøttevis av eventyrlyst, som ofte befinner seg på reiser i inn- og utland. Her på bloggen sladrer jeg om stedene jeg har vært, og drømmer om stedene jeg engang skal dra. Til nå har jeg satt mine bein i 60 ulike land og på 5 kontinenter, og flere skal det bli. Følg meg gjerne på reisen!  Hei, jeg heter Renate og er en reisegal nordlenning med bøttevis av eventyrlyst, som ofte befinner seg på reiser i inn- og utland. Her på bloggen sladrer jeg om stedene jeg har vært, og drømmer om stedene jeg engang skal dra. Til nå har jeg satt mine bein i over 60 ulike land og i 5 verdensdeler, og flere skal det bli. Følg meg gjerne på reisen!  + Legg meg til som venn


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

 • » - Hvor har jeg vært?
 • » Afrika
 • » Argentina
 • » Bahamas
 • » Blogg
 • » Bolivia
 • » Bosnia & Herzegovina
 • » Brasil
 • » Bulgaria
 • » Burma/Myanmar
 • » Bøker & film
 • » Danmark
 • » Egypt
 • » England
 • » Estland
 • » Frankrike
 • » Hellas
 • » Hong Kong
 • » Hverdag
 • » India
 • » Irland
 • » Island
 • » Italia
 • » Jordan
 • » Kenya
 • » Kina
 • » Kroatia
 • » Latvia
 • » Litauen
 • » Malawi
 • » Malaysia
 • » Marokko
 • » Mexico
 • » Mongolia
 • » Montenegro
 • » Nederland
 • » Nepal
 • » News & TV
 • » Nord-Irland
 • » Norge
 • » Peru
 • » Polen
 • » Portugal
 • » Qatar
 • » Random
 • » Reiseartikler
 • » Reisedrømmer
 • » Reiseinspirasjon
 • » Reiseminner
 • » Reisetips
 • » Romania
 • » Russland
 • » San Marino
 • » Skottland
 • » Slovakia
 • » Spania
 • » Storbritannia
 • » Sverige
 • » Tanzania
 • » Thailand
 • » Tsjekkia
 • » Tyrkia
 • » Tyskland
 • » Ungarn
 • » USA
 • » USA - California
 • » USA - Florida
 • » USA - New York
 • » USA - Route 66
 • » Vatikanstaten
 • » Venezuela
 • » Zambia


 • Populære Innlegg

 • A Nomadic Life
 • Scenes from Bagan
 • In the backstreets of Varanasi
 • Romania - The Fairytale Land
 • Traveling Alone
 • 15 ting man må gjøre i New York
 • Hvordan har du tid/råd til å reise så mye?
 • A Year of Travel 2013
 • 50 ting jeg har lært på mine reiser


 • Andre Reiseblogger

 • Bobleliv Reiseblogg
 • Cocopia
 • Camilla i Verden
 • Den Vide Verden
 • Globetrotter Elisa
 • Hamacareise
 • Lineinspirasjon
 • Mstraveltipsy
 • Norske Reiseblogger
 • Reisedagboka/Sandra
 • Renates Reiser
 • Supermarie
 • Travel Thoughts


 • Arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Juni 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • September 2009


 • Søk i bloggen

  hits