Hus i alle farger og former

I hvilke av disse husene kunne du tenke deg å bo?

Wohoooo

Fremføringen av gruppearbeidskravet i sosiologi gikk bra i går, så nå er det heldigvis over. Hurra! Feiret litt på kvelden, med å dra på et inprovisasjons-show her i byen. Kjempemorsomt! Drar gjerne på noe slikt flere ganger.

Har blant annet funnet en enormt sykt bra sushimeny her i byen på en restaurant som heter RÅ. "Frityrstekt Sushi med laks og kremost, toppet med vårløk og teriakysaus. " Nam eller NAM? Tror jeg må svi av et par hundrelapper der før jeg drar hjem.

Nå begynner timen da, så jeg må vel avslutte. Begynner med et nytt reiselivsfag idag - vert og gjest. Håper det er et lett og spennende fag. Vi skal på et bedriftsbesøk senere idag da, så det blir nok bra.Avslutter med en østrusser på en rein, hurra!

Tegner/maler du?I used to. Føler det er år og dager siden jeg tegnet sist. Ikke fult så lenge siden jeg malte, men det begynner å bli en stund siden det også. Jeg savner det! Men jeg har jo bare meg selv å takke siden det er bare jeg selv som kan ta tak i det og gjøre noe med det. Jeg vet til og med hva jeg skal male, men tror prestasjonsangsten setter en stoppe for det. Tenkte å male et familieportrett til foreldrene mine i 50-årsgave, men siden jeg innerst inne føler at jeg ikke kommer til å klare det, setter jeg stopper for meg selv slik at jeg ikke engang setter i gang å prøver. Det er jo ikke verdens undergang om det ikke går, og prøver jeg ikke.. da finner jeg jo aldri ut av det heller.

Nei.. kanskje jeg skal ta fram malekosten til helgen, og se hva jeg får til.

Først Elizabeth Taylor, så Wenche Foss..Hvil i fred, Wenche Foss. Norge kommer til å savne deg.

Zebra crossing


flickr.com

Haha, håper jeg får se noe slikt i Kenya/Tanzania i sommer.

Bildeinspirasjon til Irlandturen


(weheartit.com)

Gleder meg! Har du vært i Irland? Har du tips om hva jeg må se osv?

Enden og begynnelsen på en ny uke

Ja, da var det søndag igjen. Tid for en liten oppsummering over hva jeg fikk gjort på ukens to-do liste, og tid for å lage en ny en. Den individuelle arbeidskravet fikk jeg både levert inn og godkjent på fredag, så det var en lettelse. Gruppekravet i sosiologi har jeg ikke fått arbeidet så mye med, så tenkte å dedisere dagen i dag til det. Arbeidskravet i historie derimot er også nesten ferdig. Får bare finpusse litt på det neste helg, og så levere det. Skattekort ble bestilt, jobbsøknaden er nesten ferdig (skal finish it today), og leiligheten ble vasket. Jeg sitter currently barnevakt for fofsen, og reiser til Tromsø ikveld.


Vakre Fox.

Den kommende uken har jeg to store ting som skal gjøres. På tirsdagsmorgen skal jeg og et par andre "lede" timen om turismens historie. Hvorfor? God knows why.. Senere på dagen har vi framføring på gruppearbeidskravet vårt i sosiologi. Så man kan jo si at jeg bare vil ha tirsdag over and gone with.

Nå må jeg få skrevet ferdig jobbsøknaden og gruppearbeidskravet..

Sayonara.

Corfe Castle

Er det noe England er stappfult av, så er det vakre små landsbyer. Corfe Castle er en liten by i Dorset i England, på sørvestkysten, som er oppkalt etter den vakre slottsruinen som troner over byen. Ønsker vi hadde noen slike byer her i Norge.

Nydelig sted, ikke sant?

Svømme med delfiner

Dette har aaaaaaaalltid vært en kjempestor drøm, håper den comes true sometime soon.Har dere vært så heldige å svømme med delfiner? I så fall hvor? :)

Pilegrimsvandring til Santiago de Compostela

Helt siden jeg fikk nyss om denne nydelige kirken dedisert til apostelen Jakob, har hatt lyst til å se den. Kirken ligger nordvest i Spania, og er en gigantisk katedral.

Noe som gjør den enda mer spesiell er at katedralen alltid har vært et pilegrimsmål for katolikker. Nå idag er det ikke bare katolikker som vandrer til dit, men vanlige mennesker som ønsker seg en opplevelse utenom det vanlige. Noen av pilegrimsledene som leder til katedralen tar flere uker å gå, enkelte starter helt borte i Frankrike. Jeg tror at man på en slik vandring virkelig finner seg selv, og denne opplevelsen står på min liste over ting jeg har lyst til å gjøre før jeg dør.

Her ser dere katedralen ruve over byen. Tenk hvilken åpenbaring det vil være å plutselig få øye på denne storslagne bygningen etter uker på vandring for å nå den.

Kunne dere tenkt dere å gå en slik pilegrimsvandring?

Snø, gå bort!Kjenner jeg begynner å bli mektig lei snøen nå. For en uke siden var det nesten bar bakke her, men med den sinnsyke stormen de siste dagene har det igjen kommet store mengder snø. Ikke gøy! Klokken skal jo stilles mot sommeren nå til helgen, burde ikke det være et hint på at våren er her? Snø, når skal du ta hintet og gå bort?!Til og med hunden som alltid er så glad i snø, har lite lyst til å gå ut av døren for tiden..

Vakre og fortryllende Petra

I slutten av januar tilbrakte jeg en uke i Jordan, hvorav en dag var dedisert til oldtidsbyen Petra. Et sted mange kanskje forbinner med Indiana Jones (meg inkludert til en viss grad), og et sted man bare må se når man først er i Jordan. Oldtidsbyen er på UNESCO's liste og ble for et par år siden inkludert i listen over verdens syv underverker.

Selv om det man oftest ser bilder av fra Petra er den vakre innhugde fasaden "The Treasury" eller "Al Khazneh", så består Petra av tusenvis av slike fasader i alle størrelser og utførelser, noen bedre bevarte enn andre selvfølgelig. Det finnes også en kolonadegate, templer og et amfiteater. Området er stooort, og man trenger veldig god tid (helst flere dager) om man skal rekke å se alt. Vi brukte bare en (lang) dag, men fikk sett alle høydepunktene.

(jeg dro Indiana Jones greia litt langt.. men for en opplevelse!)Byen ble bygget av Nabateanerne for ca 2,500 år siden og det er derfor imponerende at stedet forsatt er såpass godt bevart. For å komme inn til byen, må man gå gjennom en trang ravine i over en kilometer, før man plutselig får et glimt av The Treasury og kommer ut i solen. Petra er magisk!Det anbefales virkelig å gå alle trappestegene opp til The Monestary også, denne fasaden er enda større enn The Treasury, og går du enda litt lenger får du en fantastisk utsikt over fjellene rundt.Men for all del, ta ikke på deg lyse sko. Sanden i Petraområdet er rød og der er MYE sand.. så du må ikke være redd for å litt Petra fairy dust all over you. :)Har du allerede vært der? Hvis ikke, god tur!

I dag døde verdens vakreste kvinne

Helt siden jeg var liten har jeg hatt en fascinasjon for Elizabeth Taylor. Med de store blå øynene og den svarte manken, var hun i sin tid vakrere enn de fleste. Hun var en dyktig skuespiller allerede fra hun var liten, og spilte blant annet i Lassie, Who's Afraid of Virginia Wolf og ikke minst, Cleopatra. Hun var en av de siste store fra Hollywoods gullalder, og hun har alltid vært et ikon for meg. Trist at hun nå er borte.

Da jeg var i Hollywood i 2003, ble jeg så glad da jeg fant hennes stjerne på walk of fame og fikk tatt bilde med den..

Lyst å kose med en panda?

Da jeg var i Kina for to år siden, var det en ting jeg hadde ekstra lyst å gjøre, nemlig å få se pandaer. Den ene byen vi dro innom, Chengdu, ligger i et område av Kina hvor det finnes flest panda i det fri, og der finnes det også et par "breeding centers" som de kaller det, hvor de satser på å få flest mulig pandaer til verden. Dette gjøres på en ordentlig måte, og verden trenger virkelig fler av de sårbare dyrene hvis rasen skal ha en sjangs til å overleve.

En måte man kan "donere" penger til senteret på, er ved å betale for å få holde en pandaunge. Dette koster rundt 1,000,- norske kroner, men de få minuttene du har med dyret er helt fantastiske. Jeg nølte ikke et sekund da jeg fikk vite prisen, for jeg visste at det var å få en drøm i oppfyllelse, samtidig som man gir penger til en god sak.Vi måtte ha beskyttelsesklær på oss, både for vår egen og for dyrets skyld. Senteret var stort, med masse plass for pandaene å bolte seg på, og vi brukte en hel dag på området.Herlighet de er så skjønne. Man kunne også se at de trivdes og hadde det bra, og dette er viktig for trives de ikke, vil de ikke parre seg og få barn.

De hadde også røde pandaer der, og det var også mulig å holde og kose med disse. De var kjempelette i kroppen i forhold til de hvite og svarte kraftpluggene.

Noen som fikk lyst til å dra til Kina og nusse på pandaene?

Ferietur til Iran?

Et lite vanlig sted å reisel, og et sted de færreste forbinder som feriemål. Likevel virker Iran som et kjempespennende land.

Hovedgrunnen måtte jo, for meg som er utdannet arkeologi, å dra til oldtidsbyen Persepolis, men landet har også noen utrolige naturlandskaper og nydelig arkitektur.

Siden landet er såpass stort, er det store klimatiske forskjeller - og alt fra hav til enorme fjell.

Det er også store forskjeller fra øde landsbyer i fjellene, til millionbyen og hovedstaten Teheran.Noen som kunne tenke seg å dra dit?

Jeg drar gjerne!

Hvem tok stemmen min?

Hadde en finfin dag i går (etter jobb seff), og fikk endelig treffe lille gullebanet Sophia! <3 En skjønnere liten pike skal man lete leeenge etter. Ble der bare en liten ministund for hadde ikke lyst til å forstyrre matritualet til lillepia. Kanskje det blir en litt lenger visitt i helga, om alt går fint! Etterpå kom en venninne hit og vi så på Afrikaturen vi skal på i sommer, og vi fikk endelig plukket ut en reiserute og en reiseorganisasjon. Hallelujah! Turen blir litt over 3 uker og kommer til å koste 14,000,- pluss flyreisen som kommer på ca 8,000,-. Så det blir ikke billig nei! Men vi skal innom Kenya, Tanzania, Malawi og Zambia, så jeg gleder meg utrooolig masse. Spesielt til safariturene til Masai Mara, Serengeti og Ngorongorokrateret!

Ok nok babbel om det.. det har vært nok en trasig dag på jobb, våknet med halsvonde og stemmen har bare forsvunnet mer og mer utover dagen. Tror kanskje jeg bør ta å måle feberen, for det ene øyet mitt (på samme side som jeg har halsvondt) er litt rødt.. og det er tyyypisk når jeg får en virusinfeksjon SOM JEG HAR HATT TUSEN GANGER SIDEN FORRIGE SOMMER ARGH. Blir jeg skikkelig syk nå igjen så vet jeg ikke hva jeg gjør..

Så ja, jeg har ikke stemme.

Huff.

Suuuuuuuuushiiiii

Jeg må være en av verdens største fans av sushi, serriøst. Finnes det noe som smaker bedre? Kanskje sjokolade.. men det er urettferdig å sammenligne sjokolade med noe som helst.

(kanskje ikke de vakreste rullene, men herregud så gode!)

Uansett, i det siste har jeg laget en del sushi selv. Favorittmakien (sushiruller) er fylt med laks, avokado og philadephiaost (og sesamfrø), og selges ikke her oppe, eller i store deler av Skandinavia generelt.. Derfor er det jo bare genialt og lage dem selv! Det beste er at siden jeg bare lager med røykalaks (smaker godt det også), så kan jeg lage ruller for to dager og legge i kjøleskapet. Neste dag tar jeg dem ut, skjærer rullene opp i biter og nyyter. Nam nam.

En tidsreise til Carcassonne

Denne eventyrlige byen ligger sør i Frankrike, ikke så langt unna grensen til Spania, og jeg anbefaler alle som er glad i historie og arkitektur til å dra dit. Ikke bare føles byen som et annet land, men den føles også ut som en tidsreise tusen år tilbake i tid.

Jeg ble kjent med byen gjennom boken Labyrinten av Kate Mosse, og fikk øyeblikkelig lyst å dra dit. Noen år senere ble drømmen en virkelighet, og jeg angret ikke et sekund. Øyeblikket jeg fikk øye på den enorme middelalderborgen fikk jeg nesten hakeslepp. Vi bodde på et hotell innenfor de gamle bymurene i et middelalderhus med skjeve vegger og en rustning i gangen. Spennende! De dagene jeg tilbrakte i og rundt den gamle borgen var helt fortryllende. På høsten var det heller ikke så mange mennesker der. Perfekt! Her kommer noen fler bilder.Kjenner jeg fikk lyst til å dra tilbake umiddelbart...

Ukens to-do

Selv om jeg ikke fikk gjort alt på forrige ukes to-do liste, så fikk jeg trenet hver dag (utenom fredag), besilt både hotell i Dublin og leiebil, og sydentur i juni. Dessuten fikk jeg levert inn utkastet på arbeidskravet, og selvfølgelig jobbet hver dag. Denne uken blir det dessverre enda mer hektisk viser det seg...

- Jeg må skrive helt ferdig det individuelle arbeidskravet i sosiologi og levere  det på fredag

- Jeg og gruppen min på gjøre/skrive/føre inn gruppearbeidskravet i sosiologi og levere inn senest torsdag (fremføring neste tirsdag)

- Jeg må lese ferdig Sharpley boken

- Jeg  burde helst (om jeg får tid) prøve å gjøre ferdig arbeidskravet i historie også

- Jeg må bestille skattekort

- Jeg må skrive jobbsøknad og sende inn (snarest mulig)

- Jeg må vaske leiligheten (det skal jeg gjøre NÅ)

- Jeg må prøve å få trenet denne uken toooo

- Jeg må komme meg igang og begynne på maleriet til foreldrene mine x_X

- Jeg skal å besøke lillebanet til venninnen min (heldigvis en positiv to-do xD)

- Jeg skal møte en annen venninne og bestille aaaafrikatur

- Jeg skal sitte barnevakt for Foxegullet fra og med torsdag til søndag siden foreldrene mine skal reise bort

- Jeg må så komme meg på flyet til Tromsø på søndag...

 

EEEEEEEEEEEEK, alt dette i tillegg til jobb, oh my. Får i alle fall håpe at denne jobbuken blir mindre hektisk og intens enn forrige uke, og at alle som skal jobbe kommer seg på jobb.. hvis ikke er det jeg som må ut i sykemelding neste gang. >_<

Zion National Park

Denne nasjonalparken i Utah i USA, er en av de vakreste stedene jeg har vært i verden. Jeg reiste sammen med bestevenninnen min og familien hennes til USA for en del år siden, og vi besøkte blant annet dette stedet. Vi bodde liiiike utenfor parken i en nydelig lodge midt i ingenmannsland, og herfra har jeg ett av mine absolutt beste reiseminner. Jeg og venninnen min satt ute på den koselig balkongen på kvelden, og det var bekmørkt, ikke et lys i flere mils radius - noe som gjorde at stjernehimmelen var helt sinnsyk. Vi bare satt der ute i flere timer og snakket om alt mulig, og varmen rundt oss, og den vakre stjernehimmelen gjorde opplevelsen til noe jeg minnes svært godt.Litt bilder derfra. <3

En must side for alle reisende

Hvis du er en person som liker å reise, og enda ikke har hørt om eller tatt i bruk Tripadvisor, så skam deg! Det er en av de mest geniale sidene for folk på farta. Jeg har brukt siden i maaange år nå, og er alltid innom å sjekker før jeg bestiller hotell. Alltid.

Siden går ut på at folk legger igjen sine tilbakemeldinger angående hotell, restauranter, attraksjoner osv, og deretter blir disse kategorisert og ramset opp slik at du hele tiden har oversikt over hvordan hotell som er best (i følge vanlige mennesker). Er du altså i tvil over hvilket hotell du skal velge, er det bare å sjekke tripadvisor og velge det som ligger  høyest på listen og har fått best tilbakemeldling! Genialt. Aldri har tilbakemeldingene slått feil heller, og derfor passer jeg alltid på å bruke siden når jeg kan. Siden har også generelle reisetips og forum hvor man kan spørre spørsmål og snakke med andre reisende.

Vil du slippe å bli skuffet på din neste reise? Da vet du nå hva du skal gjøre.

Overland Africa

Jambo!

Jeg sitter å ser på reiser i Afrika til sommeren, siden jeg og venninna mi burde bestlle snart - før det blir fullt. Men det er ikke lett, det er nesten umulig å bestemme seg for EN reise når det finnes så mange forskjellige operatører og reiseruter. Dessuten er det langt fra billig, selv om man på andre siden får utrolig mye for pengene. Så jeg skal virkelig ikke klage. Opplevelsene på en slik reise står i kø allerede fra man trør over terskelen på flyet.

Så jeg må vel bare bestemme meg, også må hun bestemme seg, også bestemmer vi oss i lag for hva som passer oss best. Men det hadde absolutt vært litt fint med salg på langdistanseflybilletter i disse dager..En sær ting som jeg har veldig lyst til å se er giraffer i sprang.. for å se om det virkelig ser ut som de springer i slow motion. Spennende!

Studere i New York

Nå har jeg funnet en glimrende ting jeg har lyst til å gjøre det kommende året - enten til høsten eller neste vår. Studere journalistikk og foto i New York! Omfggggggggggg, det høres jo helt sinnsykt fantastisk ut. Neppe noe top-class journalistikkurs, men bra nok. Det at jeg får bo i New York blir bare som en helt fantastisk ekstra bonus (eller er journalistikken et bonus?).

Det eneste jeg sliter med å finne ut er om jeg burde gjøre det fra høsten av, eller neste vår. Gjør jeg det neste vår får jeg spart opp nok penger - om jeg får meg en jobb (for jeg SKAL ha en jobb innen reiseliv). Men samtidig har jeg veldig lyst å gjøre dette NÅ, og høsten er jo nærmere i tid.

Jeg er torn... what to do?Yes, I'd love to go back.

Verdens minste gris? Cute-warning-overload!

Her er Tetley, kanskje en av verdens minste piggies, på størrelse med en tekopp! Er han ikke nydelig?

Det er kanskje ikke så ofte jeg synes griser er søte, men denne tar altså kaka!

OMG OMG OMG

Ei nydelig lita jente kom til verden i dag, 16. mars!! TUSEN MILLIONER GRATULASJONER TIL MIN FANTASTISKE VENNINNE!! <333

Gleder meg SÅÅ MYE til å møte henne!! :D

Obviously var forrige innlegg skikkelig fail?

Kanskje dere bare er spambot'er hele gjengen.

Oh well.

Skiiiiiiikkelig nydelig vær i dag! 8 grader og sol! Naturkreftene tok meg tydeligvis på ordet når jeg ønsket meg vår :) Holdt på å smelte bort når vi gikk på tur med barna idag, og de koste seg skikkelig.


(en vakker sommerdag i fjor)

På en mer negativ side, viser det seg at avdelingssjefen tar seg fri resten av uken, noe som rett og slett betyr at det blir et helvette for resten av oss resten av uken. På fredagen er vi tydeligvis bare TO på 13 småunger? Det er jo ikke lov engang. Får håpe vi får en vikar.. men ukjente vikarer er vanligvis null hjelp i, og rett og slett som et ekstra barn å passe på og vise rundt.. Jaja.

Over og ut.

Hei! Hvem er du?

Det er ganske mange mennesker innom bloggen om dagen, men ingen legger igjen noen avtrykk. Derfor ville jeg bare si hei til dere, og hyggelig at dere stopper innom. :)

DONT BE A STRANGER, PEOPLE!!!Dette er et bilde fra Tower Bridge i London, akkurat i det broen åpner seg for å slippe en båt igjennom. Skikkelig Inception feel, aaaaaaaaaaahaha

...

Tankeoverload

Ja, her sitter jeg å skrivet et nytt innlegg. Har ganske mye on my mind for øyeblikket og det vil kanskje føles godt å slippe litt ut i form av ord på en hvit bloggvegg på internett? Eller forresten, nå som jeg tenker på det, så vet jeg ikke engang hvor jeg skal begynne. Det er så mye!

For det første ser det ut til at fødselen nærmer seg for min beste venninne som har bært rundt på sitt magetroll (som hun så fint kaller småen), i nesten 9 måneder nå. Det er nesten utrolig å tenke på at min beste venninne i de nærmeste dagene vil bli en mamma! Er vi virkelig blitt så gammel at barn begynner å poppe fram? Det er nesten skremmende at svaret er ja, haha. Det føles ut som jeg allerede er blitt eldgammel, men samtidig føler jeg at jeg har fått så få ting gjennomført og at jeg har en lang vei igjen. Selv om jeg ikke liker at årene bygger på seg, så er jeg svært takknemmelig for at jeg for lov til å bli eldre - selvfølgelig. Jeg gleder meg i alle fall kjempemye til å bli kjent med den lille babyen, og håper at min kjære venninne får en rask og behagelig (så behagelig som de kan bli I suppose) fødsel.

For det andre tenker jeg en del på min egen sivilstatus.Overraskende nok trives jeg meget godt som singel. Av og til tenker jeg en del på at jeg savner å ha noen, men like etter er jeg glad for at jeg slipper å være avhengig av noen. Det er litt rart. Når vil følelsen av at, NÅ vil jeg virkelig ha noen, komme? Hva om den aldri kommer? Det hadde vært tragisk, for jeg vil så absolutt starte min egen lille familie en dag. Jeg må bare vente på den rette.. og jeg har på følelsen at han ikke finnes.

For det tredje så er det veldig mye som skjer på jobben for tiden. Sykdom hos personalet, stress og trassalder, og kombinasjonen av dette er alt annet enn bra. I går jobbet jeg overtid fordi vi var for få, og i morgen måtte jeg gi fra meg tidligvakten min fordi noen skal på legebesøk og andre til behandling. Sjefen på avdelingen har måttet ta fri i går og i morgen fordi hun føler seg så stresset for tiden at hun er redd for å bli sykemeldt. Det er selvfølgelig best at hun ikke blir det, men det overfører igjen enda mer stress på oss som er igjen. Blant andre meg, som allerede sliter med at det er for få timer i døgnet til å kombinere 100% jobb og 100% skole. De fridagene jeg skulle ta meg for å kunne fokusere litt mer på skolearbeidet forsvant med vinden, og tiden jeg har strekker virkelig ikke til. Å gi opp skolen er virkelig ikke et alternativ da, og jobben er det umulig å gå fra før slutten av April da kontrakten min er over.. Dessuten trenger jeg virkeig pengene. Så jeg får vel bite det i meg og gjøre mitt beste. Dessuten skal jeg få skrevet en suuuper jobbsøknad denne uken, så jeg snart kan komme meg inn på arbeidsmarkedet jeg hører til på.

For det fjerde gjør stresset at jeg spiser alt jeg kommer over. DET er IKKE bra. Snart sprekker jeg i sømmene.. og det gjør meg så lei meg at jeg bare vil spise litt til. DET ER NOE SOM FEILER MEG, HUFF.

I tillegg holder alle plantene mine på å dø! Hvorfor det liksom? Trives dere ikke med meg?!

....

Det var dagens lille "hallo fra meg".. nå skal jeg finne en eller annen tv-serie å se på for å hvile tankene, før jeg kaster meg tilbake i oppgaveskrivingen.

Hurra!

Mitt første møte med USAÅååååh jeg savner! Doritos, Reese's, diners, tyggegummikuler, bubbelicious, store hotellrom og senger, 4. juli i Las Vegas, Disneyland, Universial Studios, bjørner ved bassenget i Yosemite, ekstrem varme og utbrente biler i ørkenen, softmints på flyplassen i London, Santa Monica Boardwalk i LA, osvvvv

Dodge bilen som vi leide tok oss gjennom Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, Zion National Park, Yosemite National Park, San Fransisco, Napa Valley, Santa Cruz.. The list goes on.

Missy, vi må absolutt tilbake og rocke landet one more time! <3

Ukens to-do

- Jobbe hver dag (ugh..)

- Skrive ferdig det individuelle arbeidskravet i sosiologi og levere det inn på onsdags kveld

- Fra nå av lese ett kapittel i alle pensumsbøkene hver dag (skal sette opp en liste)

- Bestillte sydentur

- Bestille hotell i Dublin og leiebil

- Trene og gå tur

- Prøve å legge meg tidlig for nå er jeg kjempetrøtt...

 

Skulle ønske ukens eneste to-do var å ligge her:

(omg nå er turen bestilt, så i midten av juni blir det meg som ligger der å flyter på en madrass!!)

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

, Bodø

Hei, jeg heter Renate og er en reisegal nordlenning med bøttevis av eventyrlyst, som ofte befinner seg på reiser i inn- og utland. Her på bloggen sladrer jeg om stedene jeg har vært, og drømmer om stedene jeg engang skal dra. Til nå har jeg satt mine bein i 60 ulike land og på 5 kontinenter, og flere skal det bli. Følg meg gjerne på reisen!  Hei, jeg heter Renate og er en reisegal nordlenning med bøttevis av eventyrlyst, som ofte befinner seg på reiser i inn- og utland. Her på bloggen sladrer jeg om stedene jeg har vært, og drømmer om stedene jeg engang skal dra. Til nå har jeg satt mine bein i over 60 ulike land og i 5 verdensdeler, og flere skal det bli. Følg meg gjerne på reisen!  + Legg meg til som venn


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

 • » - Hvor har jeg vært?
 • » Afrika
 • » Argentina
 • » Bahamas
 • » Blogg
 • » Bolivia
 • » Bosnia & Herzegovina
 • » Brasil
 • » Bulgaria
 • » Burma/Myanmar
 • » Bøker & film
 • » Danmark
 • » Egypt
 • » England
 • » Estland
 • » Frankrike
 • » Hellas
 • » Hong Kong
 • » Hverdag
 • » India
 • » Irland
 • » Island
 • » Italia
 • » Jordan
 • » Kenya
 • » Kina
 • » Kroatia
 • » Latvia
 • » Litauen
 • » Malawi
 • » Malaysia
 • » Marokko
 • » Mexico
 • » Mongolia
 • » Montenegro
 • » Nederland
 • » Nepal
 • » News & TV
 • » Nord-Irland
 • » Norge
 • » Peru
 • » Polen
 • » Portugal
 • » Qatar
 • » Random
 • » Reiseartikler
 • » Reisedrømmer
 • » Reiseinspirasjon
 • » Reiseminner
 • » Reisetips
 • » Romania
 • » Russland
 • » San Marino
 • » Skottland
 • » Slovakia
 • » Spania
 • » Storbritannia
 • » Sverige
 • » Tanzania
 • » Thailand
 • » Tsjekkia
 • » Tyrkia
 • » Tyskland
 • » Ungarn
 • » USA
 • » USA - California
 • » USA - Florida
 • » USA - New York
 • » USA - Route 66
 • » Vatikanstaten
 • » Venezuela
 • » Zambia


 • Populære Innlegg

 • A Nomadic Life
 • Scenes from Bagan
 • In the backstreets of Varanasi
 • Romania - The Fairytale Land
 • Traveling Alone
 • 15 ting man må gjøre i New York
 • Hvordan har du tid/råd til å reise så mye?
 • A Year of Travel 2013
 • 50 ting jeg har lært på mine reiser


 • Andre Reiseblogger

 • Bobleliv Reiseblogg
 • Cocopia
 • Camilla i Verden
 • Den Vide Verden
 • Globetrotter Elisa
 • Hamacareise
 • Lineinspirasjon
 • Mstraveltipsy
 • Norske Reiseblogger
 • Reisedagboka/Sandra
 • Renates Reiser
 • Supermarie
 • Travel Thoughts


 • Arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Juni 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • September 2009


 • Søk i bloggen

  hits