God påske!

I morgen må jeg opp supertidlig da jeg og kjæresten drar til fjells! Eller ikke akkurat, men til hjembyen hans, som forøvrig er jätteliten og minner svært om fjellheimen. Håper det blir veldig koselig, og at været holder seg bra! Så på yr.no at det var meldt 14 grader der to dager i neste uke, SYYYKT. O_O

Ellers har jeg solt meg på balkongen idag, kjempenydelig vær. Gikk også en tur og tok bilder og kjøpte masse godteri og fylte opp et påskeegg til typen. Han ble glaaa.

Jau, da sier jeg god påske og håper at alle får det kjempebra! =DAvslutter med to nusselige easterbunnies xD

Min nye hobby - klatring!

Ble bitt av basillen her for noen uker siden, og tok et topprepskurs her på lørdag. Det gjør at man kan sikre noen andre som klatrer, slik at man ikke er avhengig av andre som kan det hvis man bare er to som vil dra å klatre. Så nå har jeg og kjæresten begge gått kurset og kan derfor klatre tilsammans.

Haha, her er et bilde fra en av gangene vi var i klatrehallen xD I'm heading up!Then and nowJeg velger å ta en liten Hegus vri. Bildet over ble tatt i februar mens snøen lavet ned dag etter dag og balkongen ble mer og mer oversvømt og hvit fluff. Bildet under derimot ble tatt sist helg, og daaaaaaaamn it was nice. Satt ute i rundt en time, og det var serriøst varmt! Ble rød i ansiktet og på brystet, awesomeus.Den planten som står og råtner der må vi vel nesten fjerne altså. Og gjett hvem som kom på besøk? Et skikkelig vårtegn med navnet Frøken Marihøne!!All in all pretty damn nice. I dag var det rundt 10 grader og sol! Håper virkelig det fortsetter slik.

SOMMER SOMMER COME ON NAO PLZ! <3

Ommigaad

Jesus, det er så mange ting jeg har lyst å få gjort dette året! Jeg satt på kafe med Annika i går (eller tok en fika, som de sier her i Sverige) og snakket om alt vi ville gjøre. Nå skal jeg prøve å liste opp disse greiene, om jeg husker alt o_O

THINGS I WANT DONE IN 2010 (og eventuelt våren 2011)

- Søke og komme inn på et reiselivsstudium fra høsten av. Helst i Tromsø hvor det er samlingsbasert slik at jeg bare trenger være der 1 uke i måneden.
- Ta Amadeus bookingssystemkurset over internett
- Ta IATA sertifiseringskurset over internett (sparer sånn 15,000kr på det, sykt)
- Arkeologisk field school i England den siste uken i august
- Frivillighetsarbeid hos HARNAS i Namibia to uker engang i høst (eventuelt før mars 2011)
- Norge rundt med bil noen uker i sommer
- En uke i Kroatia i vår
- En kryssning til Tallinn me Stockholmgjengen (fått gratis så det må jo absolutt gjøres)
- Besøke my friends i Stavanger i april
- Være et par uker i Bodø (inkludert konfirmasjon) og jobbe i mai
- Få være på hytta minst et par helger denne sommeren
- Skrive og klare å få publisert minst en reiseartikkel innen 2010 er over (helst før sommeren..)
- Male mye mye mer (og kanskje få solgt noe)
- Mener jeg har glemt noe her..

HERREGUUUUUUUUUUUUUUUUUUD jeg vil så få alt dette til!! *krysse fingrene for at alt løser seg*

Jeg slenger med et bilde av en blanding mellom et esel og en sebra, en såkalt Zonkey... xDLittle deerVisste ikke at hjortedyr kunne bli SÅ SMÅ, herlighet. SÅ SØTT!

Hvorfor er det så vanskelig å sette seg ned å skrive?

Føler det er slik med alt akkurat nå. Sliter med en reiseartikkel jeg skriver som jeg håper jeg vil få publisert et eller annet sted, og kommer aldri på noe å skrive i bloggen.

NULL INSPIRASJON HETER DET VEL.

Har kommet tilbake til Stockholm nå, og i går SATT JEG UTE PÅ BALKONGEN I EN TIME OG SOLET MEG! Det ble skikkelig varmt too, helt sykt. Jeg koste meg også med et lilla påskeegg xD Dessuten kom en liten marihøne og landet på stolen, så jeg føler virkelig at våren skulle slå til i går. Men.. idag snør det, IGJEN. Heldigvis ser det ut til at den ikke legger seg, så håper virkelig at gatene forblir snøfrie nå.

På fredag var vi med noen venner på et klatresenter. Utrolig gøy! Klatret blant annet en vegg på 12 meter, ganske sykt. Ser ut til at vi kanskje blir å gå et kurs nå hvor vi får grønt kort og kan sikre hverandre. Å klatre kan alle gjøre, men man må altså ha grønt kort for å kunne sikre noen andre mens de klatrer. Greit i grunn, vil helst ikke at man skal falle ned å dø heller O_O

Jaaa, hva ellers kan jeg skrive om? Turen til Stavanger er bestilt! Gleder meg kjempemye! Blir flott å endelig få se gjengen igjen ;) Håper virkelig at vi får supert vær også mens jeg er der så vi kan være turister, fun fun.

Påskeferien ser ut til å ta sted på det svenske høyfjellet, eller noe, vet ikke enda. Så virker det som at i alle fall jeg, og kanskje karen too, kommer til Bodø i mai i tid for mitt søskenbarns konfirmasjon. Lenge siden jeg har brukt bunaden nå! Men virker ikke som jeg blir i Norge på 17. mai, OG DET ER JO SYKT! Lurer på om norskene her går i tog eller noe? Jeg vil vel springe rundt med flagg anyway så. Det værste blir vel å se Eurovision på SVENSK TV! Herregud, det blir jo forferdelig. Men så får jeg vel vite first hand hva svenskene mener om Norge, og det er vel kanskje bra?

HER STOD VI I FJOR, HEGUS!Huff

Var å besøkte bestemor idag. Hun har vært svært dårlig lenge og ligger nå på sykehjem etter en alvorlig operasjon hun hadde for to uker siden. Det var helt forferdelig, hun var så vidt tilstedeværende og man så bare tomhet i øynene hennes.. Hun får vondt av å sitte, vondt av å ligge, og hun kan jo ikke gå. Tror ikke hun har lenge igjen, og selv om det kanskje er best at hun får slippe å lide slik hun har gjort lenge, kjennes det likevel veldig uvirkelig og forferdelig at hun kanskje snart er borte.. :(

Håper du snart enten blir mye bedre eller kommer til et bedre sted, Bestemor.

<3

OMG

I DIE!Hvor mye skal man betale for en utdannelse?

Ok, saken er at jeg vil helst gå et ettårig reiselivsstudium fra og med høsten 2010. Jeg har søkt mye rundt og finner BARE dyre privatskoler.

- Treider Fagskole - 1 årig studium Reiselivskoordinator (høres ut som et meget bra studieår):
  Skolepenger 72,000 kroner for ett år + oppmelding per eksamen 500kr (totalt 1000,-) + 3,500kr i studiemateriell og bøker + AMADEUS kurs 5,900kr + IATA kurs 20,000kr + Å I HELE TATT SØKE PÅ SKOLEN 1,000 kr..... Ja, det blir ganske mange penger til slutt for bare ETT ÅR right?

Treider finnes i Oslo og det er jo der jeg ser for meg at jeg blir boende fra og med høsten, men da kommer jo å finne leilighet i tillegg siden man ikke kan leie studentbolig. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Et annet option er:

- Høyskolen i Lillehammer, hvor jeg kan ta et ettårig reiselivsstudium, og utdanning på høyskole er jo gratis so that's all good. MEN jeg må likevel ta AMADEUS og IATA kurset, så det blir over 25,000kr ekstra...

Ellers så kan jeg bare stikke avgårde til Mexico eller Bali med Gateway som jeg har tenkt på, men selv der trenger man masse ekstra penger utenom hva lånekassen låner deg.....

Flere som har lyst til å bare skippe utdanning helt og holdent og flytte til Fiji og bo der for godt?

Farsken heller, og hva gjør man liksom etter en slik kostbar utdanning om man IKKE får seg jobb med en gang?

HVA DA LIKSOM.

HERREGUD SÅ SØTT!

Dette må jo være noe at det søteste jeg har sett på år og dager?

Næmmen halloen!

Ja, da har det gått en stund siden sist, IGJEN. Beklager men slik er det bare, vet at sikkert to av dere sitter hjemme og skriker hver dag dere ser at det ikke er kommet et nytt innlegg, men slik er det bare. Og med dere to mener jeg kosten og skurebøtta i et kott i Hardanger.

ANYWAY.

Her blir det aldri vår. I går var jeg ute på balkongen og hakket løs det meste av snøen med en stekespade.  Fant ut at det finnes en hengekøye der ute! Nå har vi altså 3 hengekøyer i denne leiligheten, så om noen vil komme på besøk kan vi ha slumberparty ute på balkongen.

Forresten, påsken har kommet tidlig i år. Jeg burde egentlig bare sette meg i verpekassa og ruge fordi jeg ligner mer en påskekylling akkurat nå enn noe annet. I håp om å bekjempe den hersens etterveksten farget jeg den i går, og gjett hva - håret ble GULORANSJE. Herregud, man ser liksom et klart skille mellom etterveksten og resten av håret og selv om selve håret er ok er etterveksten helt oransje og jeg ser helt retardet ut. Må vel komme meg på butikken for å finne en eller annen slags kur FØR DET ER FOR SENT AAAAAAAAAAAA.

I morgen får vi besøk av svenskens onkel og søskenbarn og det kan jo bli spennende siden jeg aldri har møtt dem. De kommer sikkert bare til å kommentere på den vakre påskekyllingen svensken har skaffet seg and get on with their lives. HUFF OG BÆRE.

Jeg avslutter med et bilde av meg og det nye håret mitt:

Stikkord:
Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

, Bodø

Hei, jeg heter Renate og er en reisegal nordlenning med bøttevis av eventyrlyst, som ofte befinner seg på reiser i inn- og utland. Her på bloggen sladrer jeg om stedene jeg har vært, og drømmer om stedene jeg engang skal dra. Til nå har jeg satt mine bein i 60 ulike land og på 5 kontinenter, og flere skal det bli. Følg meg gjerne på reisen!  Hei, jeg heter Renate og er en reisegal nordlenning med bøttevis av eventyrlyst, som ofte befinner seg på reiser i inn- og utland. Her på bloggen sladrer jeg om stedene jeg har vært, og drømmer om stedene jeg engang skal dra. Til nå har jeg satt mine bein i over 60 ulike land og i 5 verdensdeler, og flere skal det bli. Følg meg gjerne på reisen!  + Legg meg til som venn


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

 • » - Hvor har jeg vært?
 • » Afrika
 • » Argentina
 • » Bahamas
 • » Blogg
 • » Bolivia
 • » Bosnia & Herzegovina
 • » Brasil
 • » Bulgaria
 • » Burma/Myanmar
 • » Bøker & film
 • » Danmark
 • » Egypt
 • » England
 • » Estland
 • » Frankrike
 • » Hellas
 • » Hong Kong
 • » Hverdag
 • » India
 • » Irland
 • » Island
 • » Italia
 • » Jordan
 • » Kenya
 • » Kina
 • » Kroatia
 • » Latvia
 • » Litauen
 • » Malawi
 • » Malaysia
 • » Marokko
 • » Mexico
 • » Mongolia
 • » Montenegro
 • » Nederland
 • » Nepal
 • » News & TV
 • » Nord-Irland
 • » Norge
 • » Peru
 • » Polen
 • » Portugal
 • » Qatar
 • » Random
 • » Reiseartikler
 • » Reisedrømmer
 • » Reiseinspirasjon
 • » Reiseminner
 • » Reisetips
 • » Romania
 • » Russland
 • » San Marino
 • » Skottland
 • » Slovakia
 • » Spania
 • » Storbritannia
 • » Sverige
 • » Tanzania
 • » Thailand
 • » Tsjekkia
 • » Tyrkia
 • » Tyskland
 • » Ungarn
 • » USA
 • » USA - California
 • » USA - Florida
 • » USA - New York
 • » USA - Route 66
 • » Vatikanstaten
 • » Venezuela
 • » Zambia


 • Populære Innlegg

 • A Nomadic Life
 • Scenes from Bagan
 • In the backstreets of Varanasi
 • Romania - The Fairytale Land
 • Traveling Alone
 • 15 ting man må gjøre i New York
 • Hvordan har du tid/råd til å reise så mye?
 • A Year of Travel 2013
 • 50 ting jeg har lært på mine reiser


 • Andre Reiseblogger

 • Bobleliv Reiseblogg
 • Cocopia
 • Camilla i Verden
 • Den Vide Verden
 • Globetrotter Elisa
 • Hamacareise
 • Lineinspirasjon
 • Mstraveltipsy
 • Norske Reiseblogger
 • Reisedagboka/Sandra
 • Renates Reiser
 • Supermarie
 • Travel Thoughts


 • Arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Juni 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • September 2009


 • Søk i bloggen

  hits