Sommer!

Nei, vi har ikke på magisk vis transportert oss framover i tid.. det er bare jeg som sitter å drømmer meg bort.

Det var så vakkert og flott på den greske øya Kefalonia som jeg var på i sommer, og alt var akkurat slik en ekte vidunderlig sommer burde være.Huff, nei nå forsvinner jeg enda dypere inn i drømmeland.. Hvorfor i all verden bosetter man seg i kalde, triste Norge når det finnes så mange andre flotte alternativ? Man har jo bare seg selv å takke!

Men så er det jo også litt godt å kunne drømme seg til bedre tider.. litt savn er jo bare sunt.

Synes bare savnet er i største laget for øyeblikket, mens tålmodigheten savner! Ahaha wordplay x_X

Så... SUMMER, WHERE ART THOU?

Fikk gjort ganske mye i går!

Ikke så rart siden jeg hadde satt av hele dagen til studiene... Typisk, haha.

- Jeg ryddet og organiserte i klesskapene

- Jeg ryddet og organiserte i hyllene på badet

- Jeg fikk pakket opp alle tingene jeg handlet på lørdag (og det var en del...)

- Jeg fikk spist ordentlig søndagsmiddag og kake

- Jeg fikk se en film og noen episoder av teite realityserier

- Jeg fikk ryddet generelt rundt i leiligheten

- Jeg fikk vasket massseee klær

- Jeg fikk måkket snø utenfor

- Jeg fikk trenet (bare i en halvtime da, men still)

Ooooooooooooooog

- Jeg fikk lest og skrevet en del på den ene skoleoppgaven, hurra!Så i dag får jeg vel bare fortsette på oppgaven og helst begynne på en av de andre. Også har jeg hentet skoleboken som måtte sendes fra Alta i posten, så den skal jeg også få angrepet med mine utrolige leseevner idag.... WOW.

HERE WE GO!

Hvor i Tyrkia?

Mamma fyller 50 i juni, og hennes ønske er å feire dagen sin på en solseng slik pappa var heldig nok til å gjøre. Derfor skal vi to reise sammen til en eller annen plass i syden på bursdagen hennes.  Siden hun har litt issues med å fly vil hun helst dra direkte fra Bodø, og da har man liksom ikke så mange valg.. Jeg så for meg en uke i Kroatia, Montenegro eller Albania, men hun.. ser for seg en uke i Tyrkia. Ikke akkurat mitt førstevalg (jeg liker å reise for å komme BORT fra naboen, ikke for å treffe han/hun på ferie..), men hva gjør man ikke for noen late dager i solen?!
Derfor er spørsmålet mitt til dere, burde man reise til Alanya, Side eller Kemer? Hvilket sted er BEST?

Vi er ute etter solslikking, shopping, avkobling og jeg er seff ute etter en liten dose kultur også..

Noe som er rart..

.. er at det finnes uendelig mange rare ting der ute.

Ønsker du kanskje å få en kutatovering på magen som denne karen?

 

Eller klippe og male deg slik at hodet ditt ser ut som en levende tennisball?

 

Glide opp og igjen tungen etter behov?Eller kanskje virkelig kjenne vinden i håret som denne fyren?Alt er mulig! Det er bare å go for it! GOGOGOGOGO

GOGOGOOGOGOGOGOGO!

Da var den store studiedagen kommet...

Oh sociology.
I just rediscovered my old Livejournal

A - I DON'T KNOW WHAT SLEEP IS COULD YOU PLEASE DESCRIBE IT?

Me - Well, first you have to close your eyes, and when your eyes are closed you will notice that everything has gone black. It's completely dark, and if you want to sail on into dream land, you're going to have to keep them closed. After a couple of minutes - or hours depending on how tired you are - you'll find yourself somewhere magical where anything can, and will, happen. It might seem very real, but most of the times you'll find out that it's nowhere near reality. Other times you'll notice that dreams wont occur, and that you're just floating in darkness. Those times are the most sad ones. Anyway, you can stay there for minutes, hours or even days (months if you happen to sail on into a coma) but eventually you'll wake up. The wake up call could come from your alarm clock, your boss calling to let you know you're late for work, your aunt calling to check if it's okay that she comes over with some home made muffins, or just your body telling you that it is finally fully rested so you can go on with your day.

I hope you get to experience it once, and that these light bulbs stop dangling from strings. ;_;
Motivasjon, hvor er du?

Det er så mange ting jeg skulle ha gjort. Så uendelig mange ting. Men jeg føler ikke jeg får gjort noe som helst! Jeg jobber hele dagen, og... vel, that's it.  Denne uken i alle fall. Har vært dødssliten hver dag. Føler jeg trenger et lite pusterom, men vet ikke hvor jeg skal finne det..

Heldigvis fikk jeg ryddet og vasket leiligheten i går, så akkurat det kan jeg krysse av listen. Jeg har også gjort "litt" skolearbeid tidligere i uken, men har ikke fått kommet meg noe særlig inn i stoffet og har heller ikke begynt å skrive. Vi har tre arbeidskrav/oppgaver som skal være klare til neste samling som er om litt over en uke. Jeg har ikke tid! Jeg skal blant annet skrive masse spørsmål til noen som jobber i reiselivet og intervjue dem innen den tid. Hvem i all verden skal jeg intervjue? Tips mottas gjeeerne.

Drømmen hadde vært å kunne pratet med Megan fra Lonely Planet, selv om det har lite med den delen av reiselivet som læreren vår er ute etter..Dear Megan, come and save me from this god forsaken place and take me somewhere cooool ;_;

En uke et eller annet varmt sted, eller helst flere uker, hadde jeg VIRKELIG ikke sagt nei til nå som vinden fyker GJENNOM huset og drar med seg flere tonn snø.

Huff.

Der datt motivasjonen ned enda et par hakk.

Skummel skrivebordsbakgrunnJeg mener... wtf? Nå har jeg ganske stor skjerm og da.. men ble litt sjokkert når jeg kom inn i rommet og så disse merkelige marshmallowsklumpene med tenner glise ut mot meg. ;_;

What's my name?

Hey boy, I really wanna be with you
Cause you're just my type
Ooh na na na na

...
Sosiologi

... og en gruppeoppgave med tre stykker spredt rundt i hele landet er ganske vanskelig å få til virker det som. Vanskelig å koordinere tre vidt forskjellige liv som involverer både samboere, barn, jobber og annen skole. Men men, vi skal vel få det til. Jeg mangler enda en bok, og har ikke fått lest like mye som jeg skulle. Ikke føler jeg at jeg har tid heller... skulle ta fri en dag fra jobb denne uken, men så viser det seg at hun ene fikk et epelepsianfall og endte opp på sykehus i går, noe som betyr at vi blir en i minus fram til torsdag. Stakkars henne.. og stakkars oss på jobb, haha huff. x_x

Det var dagens update. SKIKKELIG SPENNENDE, IKKE SANT?

;_;

Da var Irland i boks!

Utrolig hva man får gjort bare man tar seg tid til det, haha.Gleder meg massemasse til å suse rundt i en liten bil i dette utrolig vakre landet! xD

Mange flybilletter som skal bestilles

Ja, jeg skal både hit og dit det kommende halvåret, og har dessverre ikke fått bestilt så mange billetter enda. Derfor blir nok den kommende tiden ille for lommeboken.. eller bankkortet mener jeg, hvem bruker liksom kontanter nå til dags?

HAHA neida.

.. Eller?

Det føles ut som jeg BOR på norwegian.no, sas.no, ryanair.com/no, allaflygbiljetter.se og kayak.no.

Det blir selvsagt noen rundreiser til Tromsø, og det virker som de billettene har gått opp myyye i pris fra i fjor, faen heller. Jeg må også komme meg til Oslo i april, og derfra en tur til Irland. Ikke superbillig heller. Så skal jeg og mamma en tur til syden i juni for å feire hennes 50årsdag med noen laaaate dager på stranden. I slutten av måneden kommer da reisehøydepunktet for å år... Afrika! Herregud som jeg gleder meg til ALLE reisene, til og med skolereisene til Tromsø. Og det føles så GODT å glede seg!Skulle ønske alle flyreisene jeg skal på involverte et fly fra Qatar Airways <3

All alone equals mindbabble

Sitter å venter på universitetet i Tromsø for øyeblikket. Venter på at flyet mitt til Bodø skal gå. Venter på bussen som skal ta meg til flyplassen.

Flyplassventing er jo det verste, så tenkte jeg kunne bryte opp ventingen med å sitte på skolen. Vel, det er faktisk akkurat like kjedelig å sitte her på skolen har jeg funnet ut.

Skoledagen var grei nok, vi hadde historie fra morgen til ettermiddag. Spennende, men til dels kjedelig siden jeg har hørt det meste før på arkeologien. Tror i alle fall faget vil gå greit på grunn av det da, og det er jo fint.

Å herrejesus det gikk en fin fyr forbi...

...Oj, der var visst et random bilde av en moske jeg tok i Oslo.

Ja ja, sånn kan det gå her, veldig mye folk som springer forbi til tider, men de fleste har vel andre steder å være en fredags kveld.

Tenkte å ta bussen som går herfra om ca en halv time. Må likevel vente på flyplassen i over en time etter jeg kommer fram dit.

Vet egentlig ikke om jeg gleder meg til å komme hjem heller, skulle gjerne vært her lenger. Føler aldri at tiden strekker til de ukene jeg er her. Selv om kvelden i går var så kjedelig at jeg endte opp med å legge meg halv 10.. TOK VELDIG MANGE ARTIGE BILDER FØR DEN TID KAN DU TRO.

Nei, jeg får vel bare fortsette å sitte her... og kanskje håpe at den fine fyren kommer traskende forbi igjen.

Over og ut!

Noen folk asså..

Herregud, kjenner meg litt oppgitt og irritert... men samtidig lettet.

Det ble slutt mellom meg og typen for et halvt år siden, og etter det rotet han med en annen jente. Etter et par måneder fant han derimot ut at hun ikke var rett for han, og klaget til meg om at de hadde så få interesser og passet så dårlig ilag. Etter det og fram til ca to uker siden, har han oppført seg helt psycho og sa at livet var ikke verdt noe om han ikke fikk fortsette være med meg og tryglet og ba om å få meg tilbake. Dette skjedde som sagt fram til for TO UKER SIDEN.

Og... I dag fikk jeg vite at han og hun jenta han rotet med for et halvt år siden NÅ ER BLITT SAMMEN?

Jeg sier bare wtf. Han forlot jo henne fordi han trodde det kunne bli oss to igjen, og likevel tar hun han tilbake så lett? Noe er veldig mystisk her, og han er tydeligvis laaaaaaaaaaaaaaaaangt ifra en ærlig person.

Jeg sier bare haha og stakkars jente, hun aner virkelig ikke hva hun har begitt seg inn i.

x_x

Pretty Little Liars

Jeg oppdaget denne serien i høst, og ble positivt overrasket. Den er vel litt teen drama, men overraskende spennende å følge med på. Et lite tips om du trenger en ny serie å kose deg med.

Den handler i korte trekk om de fire venninnene Hanna, Spencer, Emily og Aria som mistet kontakten etter at deres venninne Alison forsvant. Plutselig begynner de alle sammen å få meldinger fra noen som kaller seg "A" som vet om alle deres hemmeligheter og truer med å fortelle dem til offentligheten. Hvem er "A"? Hvor mange hemmeligheter skjuler egentlig disse jentene?Noen av dere som følger med på denne serien?

Kameler

Kameler er serriøst noen av de kuleste dyrene ever. De er på en måte så sære og merkelige at de blir nusselige. Har dere sett de øyenvippene de har? Meterlange!

Når vi var i Jordan fikk jeg for andre gang kost meg på kamelryggen. Fikk også oppleve en kamel i fullt sprang... på kamelryggen. Det var en heller humpete opplevelse..Her er en av de skjønne kamelene som var svært så fascinert av kameraet som arbeidet foran fjeset hans.

25-årsdag og andre boller

I går feiret jeg og min eldste og beste venninne dagen vår sammen, og ble til sammen hele 50 år. Nå begynner vi virkelig å dra på årene liksom. Men det var en kjempekoselig kveld, selv om musikkanlegget var litt krånglete til tider.

I dag går i turen igjen opp til Tromsø og et nytt semester med skole. Vi har hatt hele 2 måneder julefri, så jeg kjenner at det begynner å bli en stund siden sist. Håper de nye fagene og lærerne er greie og ikke helt håpløse, haha.Den fine gågaten i Tromsø pyntet til jul i desember

Trouble is a friend

Gud, lenge siden sist.

Det har skjedd en del - Jordanreisen var blant annet helt fantastisk! Skulle gjerne blitt der et par uker til.. eller bare flyttet dit. Følte meg som en superstjerne, og enkelte arabiske menn er jo ganske kjekke. Jaja.(en ørken, men ikke en Jordan ørken..)

En uke med strålende sol og vel over 20 grader gjør jo underverker for kroppen, og det er kanskje derfor at sjokket ble så stort da jeg kom hjem igjen. Med utrolig hektiske dager på jobben, og drittvær hver dag føler jeg at jeg har gått inn i en depresjon.. Har ikke lyst til å gjøre noen ting og føler bare for å sitte i en stilling og drømme meg bort.

Kjedelig.

I dag trosset jeg derimot den fæle følelsen, kom meg opp av sofaen og tok en halvtimes treningsøkt på ellipsemaskinen. Trening skal visstnok gjøre underverker for kropp og sjel? Vi får se.

Siden sist har jeg også blitt et år eldre. Herregud, jeg er faktisk halvveis til 50 nå. Kanskje dags å gå til innkjøp av kamferdrops, gyngeskol og høreapparat?

Neida, jeg skal slutte å være så negativ.

Oi veint, det går ikke.

Huff, nei serriøst NÅ MÅ JEG SKJERPE MEG.

OK. JEG SKAL PRØVE.

SOL, VÆR SÅ SNILL Å SKINN FOR MEG.

(og skaff meg en ny jobb..)

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

, Bodø

Hei, jeg heter Renate og er en reisegal nordlenning med bøttevis av eventyrlyst, som ofte befinner seg på reiser i inn- og utland. Her på bloggen sladrer jeg om stedene jeg har vært, og drømmer om stedene jeg engang skal dra. Til nå har jeg satt mine bein i 60 ulike land og på 5 kontinenter, og flere skal det bli. Følg meg gjerne på reisen!  Hei, jeg heter Renate og er en reisegal nordlenning med bøttevis av eventyrlyst, som ofte befinner seg på reiser i inn- og utland. Her på bloggen sladrer jeg om stedene jeg har vært, og drømmer om stedene jeg engang skal dra. Til nå har jeg satt mine bein i over 60 ulike land og i 5 verdensdeler, og flere skal det bli. Følg meg gjerne på reisen!  + Legg meg til som venn


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

 • » - Hvor har jeg vært?
 • » Afrika
 • » Argentina
 • » Bahamas
 • » Blogg
 • » Bolivia
 • » Bosnia & Herzegovina
 • » Brasil
 • » Bulgaria
 • » Burma/Myanmar
 • » Bøker & film
 • » Danmark
 • » Egypt
 • » England
 • » Estland
 • » Frankrike
 • » Hellas
 • » Hong Kong
 • » Hverdag
 • » India
 • » Irland
 • » Island
 • » Italia
 • » Jordan
 • » Kenya
 • » Kina
 • » Kroatia
 • » Latvia
 • » Litauen
 • » Malawi
 • » Malaysia
 • » Marokko
 • » Mexico
 • » Mongolia
 • » Montenegro
 • » Nederland
 • » Nepal
 • » News & TV
 • » Nord-Irland
 • » Norge
 • » Peru
 • » Polen
 • » Portugal
 • » Qatar
 • » Random
 • » Reiseartikler
 • » Reisedrømmer
 • » Reiseinspirasjon
 • » Reiseminner
 • » Reisetips
 • » Romania
 • » Russland
 • » San Marino
 • » Skottland
 • » Slovakia
 • » Spania
 • » Storbritannia
 • » Sverige
 • » Tanzania
 • » Thailand
 • » Tsjekkia
 • » Tyrkia
 • » Tyskland
 • » Ungarn
 • » USA
 • » USA - California
 • » USA - Florida
 • » USA - New York
 • » USA - Route 66
 • » Vatikanstaten
 • » Venezuela
 • » Zambia


 • Populære Innlegg

 • A Nomadic Life
 • Scenes from Bagan
 • In the backstreets of Varanasi
 • Romania - The Fairytale Land
 • Traveling Alone
 • 15 ting man må gjøre i New York
 • Hvordan har du tid/råd til å reise så mye?
 • A Year of Travel 2013
 • 50 ting jeg har lært på mine reiser


 • Andre Reiseblogger

 • Bobleliv Reiseblogg
 • Cocopia
 • Camilla i Verden
 • Den Vide Verden
 • Globetrotter Elisa
 • Hamacareise
 • Lineinspirasjon
 • Mstraveltipsy
 • Norske Reiseblogger
 • Reisedagboka/Sandra
 • Renates Reiser
 • Supermarie
 • Travel Thoughts


 • Arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Juni 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • September 2009


 • Søk i bloggen

  hits